نوع فایل: ppt _ pptx ( پاورپوینت )
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از اسلاید :
تعداد اسلاید : 22 صفحه
بسم الله الرحمن الرحیم مناره 1-مقدمه 2-چکیده 3-موقعیت برجها یا مناره های اولیه 4-ریشه یابی لغت 5-مورفولوژی(ریخت شناسی) 6-معماری مناره 7-تقسیم بندی مناره ها در ایران 8-نتیجه مقدمه: منار یا مناره در اصل به معنی جای نور یا نار است که مشتق از اولین کاربرد ان در گذشته به عنوان برج راهنما بوده است.
چکیده: در این تحقیق به معرفی اجمالی مناره پرداخته ایم.
در اینجا از توضیحاتی منباب تزئینات مناره و تغییرات تدریجی ان در دوره های مختلف برای به درازا نکشیدن مطلب چشم پوشی شده است.
در ابتدا با مناره های اولیه وبعد با نامهای دیگر این بنا و بهمین ترتیب با اشکال مختلف ان اشنا می شویم و سپس چند عکس از مناره را میبینیم.
با ارزوی اینکه در انتها بر اطلاعاتمان در مورد مناره افزوده گردد.
موقعیت برجها یا مناره های اولیه: اولین مناره مناره ای سنگی بوده که در سال 45 ه.ق به دستور معاویه به مسجد بصره اضافه شد.بعد از ان در حدود سال 53 ه.ق به دستور حاکم مصر چهار مناره به مسجد عمرو در فسطاط ملحق گردید.این موضوع از سوریه که بین مصر و عراق قرار دارد به این دو کشور امده است.
ریشه یابی لغت: 1-مناره: به معنی جای نور یا اتش 2-صومعه: سلولی دارای نوک باریک و تیزَ 3- موذنه: مکانی برای گفتن اذان چند واژه دیگر: علم یا علامت میل اساس مورفولوژی(ریخت شناسی): مناره هایی با فضای درونی زیاد مناره هایی با فضای درونی کم مناره هایی با پلکان خارجی معماری مناره: 1-پایه 2-ساقه یا بدنه 3-کلاهک یا تاج 1)-دکل 2)-پلکان 3)-نورگیر تاج ساقه تقسیم بندی مناره ها در ایران: 1-مناره های منفرد 2-مناره های زوجی مناره های منفرد: 1-استوانه ای 2-مخروطی 3-منشوری مناره های زوجی: اولین مناره های زوجی در دوره سلجوقی احداث شدند.
این مناره ها نقش مناسبی برای مقابله با نیروهای رانشی ای که در اتاق ایوانها پدید می اید،ایفا می کنند.
نتیجه: با توجه به مطالب ارائه شده در میابیم که مناره در گذشته و امروز راهنمای انسانها بوده است.
در گذشته راهنمای مسافران در روز و شب تار و امروزه راهنمای انسانهای زمینی بسوی عالمی والا و برتر از عالم خاکی.مناره های امروزی اگرچه تقلیدی از برجهای راهنما و کلیساها بوده ولی امروزه نماد اسلام و مسلمین است.
و شاید بتوان گفت این بنا شیواترین نماد معماری برای معرفی اسلام است.
مناره های مدرسه مطهری منار ارامگاه عمو عبدالله که به سبک مغولی ایرانی بنا شده.
نکته بسیار جالب و دیدنی این دو مناره این است که با حرکت دادن یکی از انها دیگری به حرکت در می اید و جالبتر اینکه علاوه بر حرکت دو منار کل بنا نیز به ارتعاش در می اید.
مناره شمس تبریزی با تزئین شاخ قوچ کوهی !؟
مناره شمس تبریزی در میان باغ مشجری در نیم کیلومتری شمال شرقی شهرستان خوی و در محله ای به همین نام قرار گرفته .
این بنا متعلق به شخصی به همین نام بوده که در یک روز توانسته به قدری قوچ کوهی شکارکند که از شاخ آنها تمام سطح خارجی مناره را تزئین کند برخی این بنا را به امیر شمس الملوک ( متوفی به سال 555 هجری قمری ) یکی از مشاهیر سلسله منسوب دانسته اند .
برخی دیگر معت
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: ................... توجه فرمایید !
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .
« پرداخت آنلاین »
دانلود پاورپوینت مناره