مقاله آشپزی -با فرمت word قابل ویرایش شامل 91 صفحه
خوراک بلدرچین با سس پرتقال (فرانسوی)
بلدرچین درشت 4 عدد
کره 15 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق مرباخوری
شکر 2 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
- بلدرجین را بعد از تمیز کردن وشستن خشک می کنیم.
- در ظرف مناسبی کره را آب کرده که داغ شد بلدرچین ها را در کره با حرارت ملایم تفت میدهیم.
- اطراف آن کاملاً که برشته شده کمی نمک و فلفل زده 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید تا پخته شود و آب آن حدود 1 لیوان شود.
- آب و شکر و رنده پوست پرتقال را روی حرارت ملایم یک جوش داده و سپس نشاسته را در کمی آب سرد حل کرده به آن اضافه می کنیم.
مقاله آشپزی - word