فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:60
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
چکیده 1
نتایج 2
فصل اول مقدمه و معرفی پژوهش
مقدمه 4
اهداف 5
سوالات 6
فصل دوم مروری بر متون و مطالعات انجام شده در زمینه پژوهش
تعریف اعتماد به نفس 9
اهمیت اعتماد به نفس 10
ابعاد اعتماد به نفس 12
اعتماد به نفس در نوجوان 13
چگونگی پیدایش اعتماد به نفس 16
نقش خانواده در شکل گیری اعتماد به نفس 17
دیدگاه هایی در مورد خود 18
اعتماد به نفس و دیدگاه دانشمندان اسلامی 21
پژوهشهای انجام شده در خارج از کشور 22
پیشینه تحقیق در ایران 23
فصل سوم روش پژوهش
نوع مطالعه 28
روش نمونه گیری 28
روش جمع آوری اطلاعات 29
روش اجرا 29
روش تجزیه و تحلیل داده ها 29
ملاحضات اخلاقی 30
محدودیت های اجرای طرح 30
فصل چهارم یافته های پژوهش
فصل پنجم بحث و نتیجه گیری
بحث 40
نتیجه گیری 43
پیشنهادات 45
منابع 46
چکیده به انگلیسی 49
ضمائم 51
چکیده :
زمینه و هدف :
کلیه افرادی که در امر درمان دست اندر کار هستند بایستی از اعتماد به نفس کافی برای تصمیم گیری در فوریتها برخوردار باشند امروزه اعتماد به نفس یکی از دلایل مهم در شکست و موفقیت تحصیلی شمرده می شود با توجه به این نکته اهمیت اعتماد به نفس در دانشجویان پزشکی مشخص می گردد اضافه بر آن با توجه به اینکه جوانان و دانشجویان سازندگان جامعه می باشند برای بررسی فاکتور های روانی می بایست از آنها شروع کرد لذا این پژوهش با هدف تعیین میزان اعتماد به نفس دانشجویان پزشکی زاهدان اجرا شده است.
روش مطالعه
این مطالعه یک مطالعه توصیفی است که بر روی کلیه دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهر زاهدان انجام شد و دانشجویان پس از توضیحاتی که در مورد اهداف طرح پژوهشی به آنها ارائه شد پرسش نامه اعتماد به نفس کوپر اسمیت را تکمیل کردند و بر اساس این تحقیق میزان اعتماد به نفس دانشجویان پزشکی سنجیده شد .
که براین اساس 350 پرسشنامه تکثیر شد و در اختیار دانشجویان قرار گرفت که از این میان 302 نفر پرسشنامه را تمکیل کرده و باز گرداندند سپس با توجه به آنچه در مورد نمره پرسشنامه و سوالات دروغ سنج گفته شده است مواردی که 5 و بیش از آن از 8 سوال دروغ سنج را مثبت جواب داده بودند از مطالعه کنار گذاشته شدند که تعداد آنها 71 نفر بود بنابراین 231 نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند .
نتایج:
براساس نتایج بدست آمده 2/24 درصد پسران و 4/18% دختران اعتماد به نفس پائین و 1/16 درصد پسران و 1/17 در صد دختران اعتماد به نفس بالا داشتند و 7/59% پسران و 5/64 دختران اعتماد به نفس متوسط را کسب کردند. 20% درصد دانشجویان علوم پایه و فیزیوباتولوژی و 2/22 درصد دانشجویان دوره بالینی اعتماد به نفس پائین و 7/6 درصد دانشجویان علوم پایه و 6/28 درصد دانشجویان دوره بالینی اعتماد به نفس بالا داشتند.
در کل درصد اعتماد به نفس بالا در افراد متاهل بیشتر از مجرد و در افراد غیر بومی بیشتر از بومی و در دانشجویان بادرآمد بیشتر از500هزار تومان بیشتر از افراد با درآمد کمتر بود. درصد اعتماد به نفس بالا در دانشجویان که تحصیلات پدرو مادر آنها لیسانس و بالاتر از آن و همچنین کمتر از دیپلم بود از دانشجویان با تحصیلات پدرو مادر در حد دیپلم و کاردانی بیشتر بود ، فرزندان اول هم نسبت به سایر رتبه ها اعتماد به نفس بالاتری داشتند. در دانشجویان به تعداد خواهرو برادر 1تا3نفر بیشترین درصد اعتماد به نفس بالا وجود داشت.