فیلم آموزشی درست کردن انواع خورش ایرانی
قسمت سوم
دردو آموزش آشپزی قسمت های قبل که مربوط به خورشهای ایرانی بود توضیحاتی در مورد خورشها داده شد.در این قسمت نیز توضیحاتی در مورد غذاهای خورشتی ایران میدهیم.خورشتهای ایرانی را میتوان از غذاهای بسیار مقوی و سرشار از مواد مفید برای بدن مانند:ویتامین ها،عناصر حیاتی و مفید(روی- کلسیم-آهن-فسفر و...)،پروتئین وکربوهیدرات دانست.دلیل اینکه خورشهای کشور ما به این اندازه مفید و مغذی هستند، استفاده از مواد مفید گوناگون در آنها میباشد. به کار بردن گوشت، حبوبات،سبزیجات ، سیفی جات، حتی بعضی از آجیلها (مانند پسته،بادام،گردو،فندق،تخمه آفتابگردان و..) و بعضی از میوه ها (مانند به،سیب،آلو،انار و...) در خورشت های مناطق مختلف کشورمان ، باعث این ارزش غذایی بالا در آنها شده است.
در فایل ویدیویی که ایندفعه برای شما میگذاریم،آموزش آشپزی و طرز درست کردن تعدادی دیگر از خورشتهای محلی و سنتی وطنمان ایران، به صورت فیلم به زبان فارسی می باشد.
فیلم های آموزش آشپزی مخصوص خورشت ها قسمت سوم، به شرح زیر میباشند:
خورش مرغ و مسمی(غذای محلی آذری)
خورش سیب و آلبالو
خورش زرشک(غذای سنتی خراسان شمالی)
خورش قارچ
خورش مرغ و آلوبخارا
خورش آلو مسمی( غذای محلی گیلان)
خورش کدو حلوایی
خورش بامیه کرمانشاهی
و...
طرز درست کردن انواع خورشت ایرانی( قسمت سوم)