نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فیلم آموزشی درست کردن انواع خورشت ایرانی( قسمت سوم)

اختصاصی از نیک فایل فیلم آموزشی درست کردن انواع خورشت ایرانی( قسمت سوم) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فیلم آموزشی درست کردن انواع خورشت ایرانی( قسمت سوم)


فیلم آموزشی درست کردن انواع خورشت ایرانی( قسمت سوم)

طرز درست کردن انواع خورش ایرانی:

قسمت سوم

دردو آموزش آشپزی قسمت های قبل که مربوط به خورشهای ایرانی بود توضیحاتی در مورد خورشها داده شد.در این قسمت نیز توضیحاتی در مورد غذاهای خورشتی ایران میدهیم.خورشتهای ایرانی را میتوان از غذاهای بسیار مقوی و سرشار از مواد مفید برای بدن مانند:ویتامین ها،عناصر حیاتی و مفید(روی- کلسیم-آهن-فسفر و...)،پروتئین وکربوهیدرات دانست.دلیل اینکه خورشهای کشور ما به این اندازه مفید و مغذی هستند، استفاده از مواد مفید گوناگون در آنها میباشد. به کار بردن گوشت، حبوبات،سبزیجات ، سیفی جات، حتی بعضی از آجیلها (مانند پسته،بادام،گردو،فندق،تخمه آفتابگردان و..) و بعضی از میوه ها (مانند به،سیب،آلو،انار و...) در خورشت های مناطق مختلف کشورمان ، باعث این ارزش غذایی بالا در آنها شده است.

بر خلاف فست فودها که مواد مضر در آنها به فراوانی یافت میشود،غذاهای سنتی ما ایرانیها،به خصوص خورشتها و آشها نه تنها مضر نیستند بلکه غیر از ارزش غذایی بالایی که به آن اشاره شد بعضی دارای ارزش دارویی نیز هستند.مثلا خورشت به برای قلب مفید است یا خورشت هویج برای تقویت نور چشم یا خورشت کرفس برای تقویت استخوانها و رفع پوکی استخوان مفید میباشد.

بنا براین توصیه ما به شما دوستان گرامی این است که در برنامه غذایی خود کمتر از فست فودها استفاده کنید(اگر میتوانید اصلا استفاده نکنید) و تمام غذاهای سنتی ایران را در برنامه غذایی خود و خانواده، مخصوصا کودکان و نوجوانان که هنوز در سنین رشد هستند،قرار دهید.

فیلم آموزشی درست کردن انواع خورشت ،قسمت سوم

در فایل ویدیویی که ایندفعه برای شما میگذاریم،آموزش آشپزی و طرز درست کردن تعدادی دیگر از خورشتهای محلی و سنتی وطنمان ایران، به صورت فیلم به زبان فارسی می باشد.

فیلم های آموزش آشپزی مخصوص خورشت ها قسمت سوم، به شرح زیر میباشند:

خورش مرغ و مسمی(غذای محلی آذری)

خورش سیب و آلبالو

خورش زرشک(غذای سنتی خراسان شمالی)

خورش قارچ

خورش مرغ و آلوبخارا

خورش آلو مسمی( غذای محلی گیلان)

خورش کدو حلوایی

خورش بامیه کرمانشاهی

و...

برای دانلود فیلم آموزشی طرز تهیه انواع خورشت (قسمت سوم)،در پایین بر روی گزینه پرداخت و دانلود کلیک نمایید.

 راهنمایی برای خرید:

 اگر ایمیل ندارید،میتوانید شماره تلفن همراه خود را در قسمت مربوطه وارد کنید و بعد گزینه پرداخت و دانلود را انتخاب نمایید.

 البته بدون وارد کردن ایمیل یا شماره موبایل هم میتوانید خرید خود را انجام دهید،اما اگر ایمیل یا تلفن همرا خود را وارد نمایید ما رسید خرید را برای شما ارسال خواهیم نمود.

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


فیلم آموزشی درست کردن انواع خورشت ایرانی( قسمت سوم)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد