نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق بررسی میزان رضایت شغلی زنان شاغل سرپرست خانوار و زنان شاغل عادی

اختصاصی از نیک فایل دانلود تحقیق بررسی میزان رضایت شغلی زنان شاغل سرپرست خانوار و زنان شاغل عادی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق بررسی میزان رضایت شغلی زنان شاغل سرپرست خانوار و زنان شاغل عادی


دانلود تحقیق بررسی میزان رضایت شغلی زنان شاغل سرپرست خانوار و زنان شاغل عادی

رضایت شغلی و چگونگی دست یافتن به آن مساله ای است که بسیاری افراد با آن دست به گریبانند. چه افرد جویای کار که می خواهند برای اولین مرتبه محیط کار را تجربه کنند و چه کسانی که سالهاست در حرفه خود مشغول اند و از مشکلات آن رنج می برند، محیط کار هر انسانی خانه دوم اوست. چه بسیار افرادی که عمده ساعات شبانه روزی خود را مجبورند در محیط کار خود بگذرانند. ساده پیدا است که این محیط نیز همچون خانه باید برآورنده حداقلی از نیازهای روحی و روانی افراد باشد تا آن ها بتوانند ضمن کسب درآمد به ارتقای دانش حرفه ای خود پرداخته و خدمتی صادقانه ارائه دهند، عوامل متعددی وجود دارد که در کنار هم می توانند ایجاد کننده رضایت شغلی در افراد باشد چه بسا تنها نبود یک عامل از مجموع آن عوامل می تواند ایجاد رضایت در افراد را بکاهد یا حتی او را در زمره افراد ناراضی از شغل خود قرار دهد. میزان درآمد، وجهه اجتماعی، امکان ارتقای شغل، نحوه مدیریت در محل کار، عدم تبعیض ومیزان آگاهی فرد از شغل خود مهم ترین عوامل ایجاد رضایت شغلی در افراد است (ساعت چی، 1370، ص52).

رضایت شغلی یکی از عوامل بسیار مهم در موفقیت شغلی است. رضایت شغلی عاملی است که باعث افزایش کارایی و نیز احساس رضایت فردی می گردد. هر کارفرما به نوعی درصدد افزایش رضایت شغلی در کارکنان موسسه خود می باشد. محققان رضایت شغلی را از دیدگاههای گوناگون تعریف و توجیه نموده اند. اگر مشاور شغلی و حرفه ای بتواند به مراجع کمک کند شغلی را برگزیدند که معتقدند رضایت شغلی باعوامل روانی ارتباط دارد.به عبارت دیگر این عده رضایت شغلی را در درجه اول از دیدگاه های روانی و خصوصیات فردی توجیه می نماید.

فیشروهانا تا سال 1939 رضایت شغلی را عامل روانی قلمداد می نمایند و آن را نوعی سازگاری عاطفی یا شغل و شرایط اشتغال می انگارند.

یعنی اگر شغل مورد نظر لذت مطلوب را برای فرد تامین نماید در این حالت فرد از شغلش راضی است. در مقابل چنانچه شغل مورد نظر و لذا مطلوب را به فرد ندهد در این حالت فرد شروع به مذمت شغل می نماید و درصدد و تغییر آن برمی آید (شفیع آبادی، 1371، ص 127-122).

 

بیان مسئله

 

رضایت شغلی و چگونگی دست یافتن به آن مساله ای است که بسیاری از افراد، آن دست به گریبانند. چه افراد جویای کار که می خواهند برای اولین مرتبه محیط کار را تجربه کنند و چه کسانی که سالهاست در حرفه خود مشغول اند و از مشکلات آن رنج می برند، محیط کار هر انسانی خانه دوم اوست، چه بسیار افرادی که عمده ساعات شبانه روزی خود را مجبورند در محیط کار خود بگذرانند. ساده پیدا است که این محیط نیز همچون خانه باید برآورنده حداقلی از نیازهای روحی و روانی افراد باشد تا آن ها بتوانند ضمن کسب درآمد به ارتقای دانش حرفه ای خود پرداخته و خدمتی صادقانه ارائه دهند، عوامل متعددی وجود دارد که در کنار هم می توانند ایجاد کننده رضایت شغلی در افراد باشد چه بسا تنها نبود یک عامل از مجموع آن عوامل می تواند ایجاد رضایت در افراد را بکاهد یاحتی او را در زمره افراد ناراضی از شغل خود قرار دهد. میزان درآمد، وجهه اجتماعی، امکان ارتقای شغل، نحوه مدیریت درمحل کار، عدم تبعیض، میزان آگاهی فرد از شغل خود مهم ترین عوامل ایجاد رضایت شغلی در افراد است (ساعت چی، 1370، ص 52).

در این تحقیق می خواهیم رضایت شغلی را بین زنان شاغل سرپرست خانوار و زنان شاغل عادی بررسی کنیم.

طی چند سال اخیر حضور زنان در عرصه فعالیت های اجتماعی چشمگیر بوده است و آن ها با حضور خود نشان داده اند که سهم قابل توجهی در اقتصاد، فرهنگ و سیاست کشور دارند در حالی که اداره امور خانه نیز جزو وظایف آنان محسوب می شود.

فصل اول : 1

طرح تحقیق.. 1

مقدمه. 1

بیان مسئله. 1

ضرورت انجام تحقیق.. 1

فرضیه. 1

تعاریف عملیاتی واژه ها 1

مقدمه. 2

بیان مسئله. 3

ضرورت انجام تحقیق : 5

فرضیه. 6

فصل دوم: 9

ادبیات تحقیق.. 9

الف -  ادبیات تحقیق.. 9

ب – پیشینه تحقیق.. 9

الف- ادبیات تحقیق.. 10

انتخاب شغل.. 10

موفقیت شغلی: 10

تعریف غیر روانی: 11

تعریف روانی: 12

تعریف عمومی: 12

رضایت شغلی: 13

نظریه های رضایت شغلی: 14

نظریه برونی: 15

نظریه هرزبرگ: 16

نظریه فاکس: 16

نظریه بارباش: 17

نظریه سیلنگلتون: 18

نظریه کوهلن: 18

نظریه کینزبرگ و همکاران: 19

نظریه هاپاک: 20

نظریه رو: 21

انتخاب شغل و رضایت شغلی: 21

ارتباط رضایت شغلی با سایر عوامل: 22

رضایت شغلی و بیکانگی شغلی: 23

ب- پیشینه تحقیق.. 29

تحقیقات داخلی.. 29

فصل سوم. 37

«روش تحقیق» 37

الف- جامعه آماری.. 37

ب- نمونه و روش نمونه گیری.. 37

ج- ابزار اندازه گیری.. 37

د- شیوه اجرا 37

ر- شیوه های آماری.. 37

روش تحقیق: 38

فصل چهارم: 40

«نتایج» 40

الف- مقدمه. 40

ب- توصیف نتایج.. 40

ج: آزمون فرضیه ها 40

مقدمه: 41

فصل پنجم. 50

بحث و نتیجه گیری.. 50

الف – خلاصه. 50

ب – بحث و نتیجه گیری.. 50

ج – محدودیت ها 50

د - پیشنهادات... 50

خلاصه: 51

بحث و نتیجه گیری: 51

محدودیت های تحقیق: 52

پیشنهادات: 53

ضمایم  56

شامل 57 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق بررسی میزان رضایت شغلی زنان شاغل سرپرست خانوار و زنان شاغل عادی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد