لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 29
Who/ V&B/ 02.33
زبان: انگلیسی
مشخصات اجرایی تجهیزات
و مراحل آزمایش
E1: سردخانه ها و اتاق های انجماد
واکسنها و زیست شناسی
سازمان جهانی بهداشت
بخش واکسنها و زیست شناسی
با سپاس از بخشایش کسانی که حمایتهای مالی نامشخص شان که استخراج این سند را ممکن ساخت.
این مدل بخشی از مجموعه های زیر است:
E1: مشخصات اجرایی تجهیزات برای سردخانه ها و اتاق های انجماد
E2: مشخصات اجرایی تجهیزات برای موتور سیکلت ها
E3: مشخصات اجرایی تجهیزات برای یخچال ها و فریزرها
E4 و E11: مشخصات اجرایی تجهزیات برای ظروف عایق شده
E5: مشخصات اجرایی تجهیزات برای وسایل کنترل مداوم درجات حرارت
E6: مشخصات اجرایی جهیزات برای وسایل کنترل مداوم درجه حرارت
E7: مشخصات اجرایی تجهیزات برای وسایل جانبی زنجیره ای سرد
E8: مشخصات اجرایی تجهیزات برای وسایل تزریق
E9: مشخصات اجرایی تجهیزات برای استریل کننده های بخار
E10: مشخصات اجرایی تجهیزات برای وسایل جانبی تزریق
این مدل شامل مرجع هایی برای اسناد زیر است:
who/V&B/02-34: توصیه برای ایجاد یا تصحیح مخزنهای واکسن متوسط یا اولیه.
who/V&B/00.13: صفحات اطلاعات تولید (ویرایش 2000)
این سند تهیه شده توسط
Access to Technologies
از بخش واکسنها و زیست شناسی
کد سفارش: who/V&B/02-33
چاپ: دسامبر 2002
این سند در نشانی اینترنتی زیر در دسترس است:
www.who.int / vacines- documents/
رونوشت ها می تواند درخواست شود:
سازمان جهانی بهداشت
بخش واکنس ها و زیست شناسی
CH-1211 GenevA 27 , Switzerland
فاکس: Email: Vaccines @ who. Int
تمام حقوق محفوظ است. انتشارات سازمان جهانی بهداشت می تواند از آدرس زیر به دست آید:
Marketing and Dissemination, world Health Organization, 20 Avenue Appia, 1211 Geneva 27 , Switzerland (+41 22 791 4857: فاکس: +41 791 2476 تلفن:
Email: bookorders @ who.int
تقاضاها برای اجازه برای تکثیر کردن یا ترجمه کردن انتشارات Who چه برای فروش و چه برای توزیع غیر تجاری- باید به آدرس بنگاه انتشاراتی، در آدرس بالا فرستاده شود.
(فاکس: Email: Permissions @ who.int. +41 22 791 4806)
اسامی استفاده شده و ارائه مطالب در این نشریه اشاره به توضیح هیچ عقیده ای در سهم سازمان جهانی بهداشت با نظریه وضعیت قانونی کشوری، قلمرویی، شهری یا محلی یا مستولینش، یا با نظر به تحدید حدود مرزها یا خطوط مرزی ندارد. خطوط نقطه چین روی نقشه ها نمایانگر خطوط مرزی تقریبی هستند که ممکن است هنوز موافقت کامل وجود نداشته باشد.
ذکر شرکت های مشخص یا تولیدات تولید کنندگان مشخص اشاره به این ندارد که آنها مورد تاییدند یا توسط سازمان جهانی بهداشت در ترجیح به دیگران با طبیعت مشابه که ذکر نشده اند، توصیه می شوند. خطاها و حذفیات مستثنی شده است، نام محصولات اختصاصی با نوشتن اولین حرف نام با حروف بزرگ مشخص شده است.
سازمان جهانی بهداشت اینکه اطلاعات حاوی این نشریه کامل و صحیح است را تضمین نمی کند و مسئول هرگونه خسارات وارده ناشی از استفاده از آن نخواهد بود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ii
فهرست
اختصارات
1. مقدمه
1.1 سردخانه ها و اتاق های انجماد
1.2 توصیف تجهیزات
2. چگونگی خرید و نگاهداری سردخانه ها و اتاقهای انجماد
3. چگونگی استفاده از این سند
4. سردخانه هایی که درجه حرارت 2C+ تا +8C کار می کنند
5. اتاقهای انجمادی که در درجه حرارت -15C تا -25C کار می کنند
ضمیمه 1: نشان CFE- free
ضمیمه 2: جزئیات مکان برای سردخانه و اتاق انجماد
تحقیق وبررسی در مورد 1