نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها


دانلود مقاله نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها

 

مشخصات این فایل
عنوان: نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 63

این مقاله درمورد نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها می خوانید :

عوارض پوستی و آلرژیک
سینامالدهید 5 % در وازلین، محرک پوست می باشد. اسانس دارچین، بعد از 48/ ساعت تماس،  در قسمت خلفی ران یک پسر 11 ساله ایجاد سوختگی درجه‌ دوم نمود. (37)
د رسال 1988، Hausen بیان کرد که سینامالدهید، ترکیبی  است که مسئول  واکنش‌های آلرژیک مواد آرایشی و  عطرها می باشد.  پیش  از  آن در سال 1920 کهیر ایجاد شده  به وسیله دارچین گزارش شده بود. (35) اگر چه موارد بالینی متعددی ثبت شده است، به نظر می رسد که تعداد واقعی  عوارض جانبی کمتر برآورده شده است. عامه مردم عوارض جانبی  مواد طبیعی  را نسبت به مواد شیمیایی به طریقی متفاوت باور دارند.
گزارشاتی وجود دارد که نشان می دهد بیماران،  مدت زمان طولانی  پیش از ظهور علائم شدید، به عوارض آلرژیک ملایم مبتلا می شوند.  علائم مذکور، در ابتدا، معمولاً به عنوان نشانه ای از عملکرد دارویی فرآورده ویا به عنوان یک بیماری  عادی مانند آفت یا هرپس لفابیالیس تلقی  می‌شود. واکنش های آلرژیک بعد از تماس با اسانس دارچین یا سینامالدهید موجود در پماد، خمیر دندان، دهان شویه ها و غذاها اتفاق می افتند. (44 – 39 و 37) علائم اصلی عبارتند از: تورم لب ها و زیان، خارش ،تاولی شدن مخاط دهانی و کهیر، مواردی از گرانولوماتوز  دهانی – صورتی بعد از تماس با اسانس  دارچین درخمیر دندان نیز گزارش شده است . (43). کمترین غلظتی که در Patch های پوستی ایجاد واکنش مثب می نماید 01/0 % می باشد (152)
واکنش های شدید مانند آنافیلاکی  گزارش نشده است. تمامی موارد بالینی بعد از قطع مصرف فرآورده های حاوی دارچین  بهبود یافتند.  در بیشتر موارد بالینی، محققین گزارش دادند که یک انتظام کروموزومی  غیر عادی  در بیماران یا اعضای خانواده آنها وجود دارد. واکنش های مقاطع  درافراد حساس به بالسام پرو وجود دارد.

در یک گروه تشکیل متشکل از 117 بیمار حساس  به بالسان پرو، 5/14% آنها نسبت به  دارچین چینی واکنش مثبت نشان دادند اما در مقابل، در یک گروه 220 نفری غیر حساس به بالسام پرو. تنها 1 واکنش مثبت نشان  داد . (45) واکتش های متقاطع با میخک (Syzygium aromaticm (L)  Merr, et L. M. Perry)، بیشتر بیان شده است، (2/46% از گروه قبلی واکنش های مثبت نشان دادند.)
Nater متوجه شد که سینامالدهید (mg/ml  3- 3/0) به طور In vitro ، آزاد کننده هیستامین در لکوسیت ها انسانی  است. این محقق،  اثر مذکور را  مسئول  اصلی واکنش های پوستی می داند.
«اثر تسکین دهنده» که به وسیله Opdyke  توضیح داده شده است، شامل : کاهش یا ممانعت از واکنش های حساسیتی  پوست به وسیله ترکیبات دیگر موجود در اسانس فرار مانند لیمونن و اوژنول می باشد. ارتباط بالینی  آزمایش مذکور، به درستی  ثبت نشده است. ممکن است به نظر  برسد، اوژنول، که ممانعت کننده  بیوسنتز  پروستاگلاندین می باشد،  بر روی مکانیسم التهاب موثر باشد. اگر این مطلب  صحیح باشد، احتالا باید واکنش های حساسیتی مضر و مختلفی از سینامالدهید و اسانس  دارچین Ceylon  انظار داشت. اطلاعات کلینیکی  جهت تائید این فرضیه وجود ندارد.(10).
 نتیجتا نظر Mathias می بایست پذیرفته شود که فرآورده های حاوی بیش از 01/0% سینامالدهید جهت استفاده،  مورد  تردید  می باشد. افراد مبتلا به بیماری های آلرژیک نیاید فرآورده های  حاوی دارچین را مصرف نمایند.
تداخلات دارویی
در آزمایشات In vitro  پوست کاسیا (g 2 در mI  100) به طور قابل توجهی انحلال  تتراسیکلین  هیدروکلراید و متاسیلکلین هیدروکلراید را از کپسول های ژلاتینی به تاخیر  می اندازد. (47) در حضور پوست  کاسیا بعد از گذشت 30 دقیقه حدود 20%  تتراسیلکلین هیدروکلراید به صورت محلول در می‌آید، اما،  در صورت وجود آب خالص،  97% آن حل می‌شود. این اثر مشابه داروی ضد اسیدتری سیلیکات منیزیوم می‌باشد.  به نظر می سد علت آن جذب آنتی بیوتیک توسط ذرات باشد. تحقیقات بیشتر  به منظور مشخص نمودن این مطلب که کدام ترکیب خاص پوست کاسیا (اسانس فرار،  سنامالدهید، موسیالاژ) مسئول  این اثر می باشد، صورت نگرفته است.  از آنجائی که دوز  1 تا g2  دارچین عمومیت دارد، احتیاط  نمود که تتراسیکلین و دیگر ترکیبات مشابه همراه با آن مصرف نشود. (10)
از آنجائی  که می توان انظار داشت واکنشی یین آمین ها نوع 1 آزاد سینامالدهید صورت  گیرد،  نتیجتا اسانس فرار نباید همراه داروهای مشابه با محدوده درمانی کوچک مصرف شود.

باروری، بارداری شیردهی:
Lewin گزارش می دهد که دارچین به وسیله زنان میانسال و  سالمند، به عنوان یک داروی سقط جنین می شده است (48) لازم به ذکر  است که در منابع قدیمی،  دارچین، (کاسیا) با Cassia fistulousa  که حاوی  آنتراکینون می باشند اشتباه شده است. (49) گزارش شده است «مقادیر زیاد دارچین» (مقدار نامشخص) در زنان باردار  اباعث ایجاد مت هموگلوبین در خون،  وجود خون در ادرار، وجود آلومین در ادرار و وجود سیلندر در ادرار  می گردد.  سقط جنین گزارش نشده است. (48)  مصرف روزانه 100 قطره تنتور  دارچین منجر به سقط جنین نمی گردد. هر چند که Lewin در کتب دیگری ذکر نموده است که دارچین می‌تواند موجب سقط جنین گردد. (50) اما موارد بالینی  ذکر نشده است. در یک گزارش مبنی بر سقط جنین عمدی توأم با موفقیت، ماده ای با هویت تقریبا نامشخص مصرف شده است (51) . نویسنده ذکر می‌‌کند که مایع سیاه به قهوه ای تنطور  دارچین بوده است. دوز آن تعین نشده است. این مطلب  که یک دوز منفرد دارچین ممکن است ایجاد سقط نماید مورد تردید است به خصوص  اگر مصرف گسترده ‌آن نیز مد نظر قرار گیرد. (10)
گزارشاتی که توسط Roth (52) و Hagers Handbuch (53)  در ارتباط  با عملکرد دارچین  بر روی رحم بیان شده است، بر پایة گزارشاتی است که به وسیلة Lewin (48 و 50)  و Madaus (54)  عنوان شده است. دومحقق مذکور از کتاب Clarus 1860 نقل قول کرده اند. به نظر می رسد  که گزارش صحیحی در ارتباط با سقط جنین عمدی با دارچین وجود ندارد.
Abramovici متوجه شد که سنامالدهید در جنین جوجه اثر تراتوژنیک  دارد. (55) آزمایشات مشخص نموده اند که ناهنجاری های حاصل از  ارتباط  نزدیکی با اثرات سمی  سینامالدهید دارد. حداکثر  اثر تارتوژنیک در دوز mmol 5/0 برایهر جنین مشاهده شده است، که 2/58% موجب ناهنجاری و 49%  موجب مرگ جنین شده است. آزمایشات بر روی جنین جوجه،  ارزش محدودی  جهت ارزیابی  خطر برای انسان دارد. اطلاعات بیشتر در رابطه با سمیت دارچین یا اسانس دارچین در دوران بارداری  به دست نیامده است. در پایان،  می توان بیان کرد که دارچین خطر خاصی  در دوران  بارداری  ندارد. از آنجایی که مدارک کافی  در مورد اثرات جهش زایی دارچین  در این دوران  وجود ندارد، بهتر است استفاده طولانی مدت اسانس آن در بارداری منع شود. (10)
 
قدرت جهش زایی و سرطان زایی
عصاره دارچین یا سنامالدهید به منظور ارزیابی اثرات جهش زایی آن در سالمونلا ( آزمایش Ames)  مورد سنجش قرار گرفته اند. در بیشتر آزمایشات نتایج  منفی بوده است. (65 – 56) Lutz و همکارانش این نتایج منفی را  مرتبط  با ساختمان شیمیایی آلدهید های مختلف  اشباع نشده  در موقعیت های a و می دانند. با این وجود،  نتایج مثبت  نیز در رابطه با عصاره الکلی  دارچین و سینامالدهید گزارش شده است. و در یک آزمایش، O،  متوکسی سینامالدهید در تست Ames  نتیجه مثبت داشت، در حالی که سینامالدهید نتیجه منفی داشت. تحقیقات بیشتر در رابطه با محصولات دارچین که لحاظ شیمیایی و گیاه شناسی معمولاً  اختصاصی باشند لازم می باشد. (10)
بر خلاف آزمایشات انجام شده بر روی رشته های سالمونلا، دارچین و اسانس کاسیا،  در آزمایشات انجام گرفته  برروی DNA   متعلق به subtilis .B نتیجه مثبت داشته‌اند. (70-68 و 65)
اسانس دارچین و سینامالدهید در آزمایشات انحرافات کروموزومی  با استفاده از کشت سلولی موش های چینی (66 و 59) و سیستم آزمایشی Drosophila، نتیجه مثبت داشت. (72 و 71). نتیجه آزمایش Drosophila در مورد عصاره ‌آبی دارچین منفی  بوده است (73) آزمایش هسته های کوچک در موش نیز نتیجه منفی داشته است. دوز مصرفیkg / mg  500 – 125 به طور داخل صاقی بوده است (15)
نتایج آزمایشات تعیین قدرت جهش زایی سینامالدهید و اسانس دارچین برروی  باکتری ها به طول In vitro ، می بایست به دقت  تفسیر شود، زیرا غلظت استفاده شده در محدودة دوزی بوده است که در آن محدوده خاصیت ضد میکروبی داشته اند.  تاخیر در رشد به واسطه اثر ضد میکروبی  سیامالدهید، دلیلی است که در آن به عنوان یک عامل  ضد جهش گزارش کرده اند (10)
با توجه به آزمایشات انجام گرفته به صورت Invitro حاوی کشت سلولی پستانداران می بایست ذکر گردد که عصاره دارچین و سینامالدهید موجب ایجاد اثرات سیتوتوکسیک می گردد. دوزهای آزمایش شده عبارتند از ؛: ED50  از  ml/ l 60 –50 در سلولهای  KB  (یک ردیف  سلول برداشته شده از سلولهای سرطانی دهان انسان) و ml/g 24-20 (78) یا ml/ g 8/4 در کشت های سلولی L1210  موش. (79)  ظهور اثرات سیتوتوکسیک همراه با کاهش  ساخت پروتئین های سلولی  است که مربوط به واکنش سینامالدهید با گروه های  سولفدریل  و آمینو می باشد. بروز  این اثرات غیر اختصاصی، به میزان زیادی تحت تأثیر محیط کشت و شرایط آزمایش قرار دارد.
یشتر احتیاج به فرآورده های اختصاصی  از لحاظ شیمیایی و گیاه شناسی  دارد زیرا وجود سافرول سرطان زا، که کومارین و O – متوکسی سینامالدهید می توانند در نتایج نهایی تاثیر گذار باشند.

بخشی از فهرست مطالب مقاله نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها

مقدمه:   ۱
معرفی گیاه دارچین (۵)   ۷
انواع دارچین   ۸
مشخصات گیاه دارچین   ۱۰
ترکیبات شیمیایی   ۱۳
روشهای مختلف کنترل های کیفی و کمی شیمیایی   ۱۷
سنجش های مرغوبیت   ۱۹
مصرف غذایی   ۱۹
دارچین در طب سنتی   ۲۰
خواص دارویی و درمانی   ۲۳
خاصیت ضد میکروبی دارچین   ۲۵
مختصری در مورد بیماری دیابت   ۲۶
آثر آنتی دیابتیک دارچین   ۲۹
صوو داروی ( ۱ و ۶ و ۱۱)   ۳۸
عوارض جانبی دارچین   ۴۰
عوارض پوستی و آلرژیک   ۴۱
تداخلات دارویی   ۴۳
باروری، بارداری شیردهی:   ۴۴
قدرت جهش زایی و سرطان زایی   ۴۶
فهرست  منابع فارسی  

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد