نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

اختصاصی از نیک فایل طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه


طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

آب میوه ها از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده)، کدر(پالپ شده) و از نظر
میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ) به سه گروه آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد.
میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها 100 %، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25 % تا 50 % و در گروه
شربت میوه بین 6% تا 30 % متغیر می باشد.
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود؛ متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح
مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می شود.
مشخص است که بعضی از میوه ها مانند سیب، انگور و آلبالو، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به
صورت شفاف و بعضی دیگر مانند هلو، زرد آلو و پرتقال به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند. علیرغم کدربودن، از پرتقال آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. به صرف کدر بودن، اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامیآنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه،نکتار و شربتمیوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست.تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیندشفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولا تًغلیظ می گردد. هنگام رقیق کردن کنسانتره باتوجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوه اکثراً شکر واسید نیز اضافه می گردد.

نام محصول
تولید آبمیوه با قطعات میوه
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی)
8600 تن در سال
موارد کاربرد
نوشیدنی روزانه
مواد اولیه مصرفی عمده
کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک
اشتغال زایی
28 نفر
زمین مورد نیاز
5000 متر مربع
زیر بنا
اداری
280
تولیدی
550
انبار
150
تاسیسات و سایر
20
میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی
به ترتیب 1260 تن – 680 تن – 13 تن و 1 تن
میزان مصرفی
سالانه یوتیلیتی
آب
15000 متر مکعب
توان برق
150 کیلو وات
سوخت مصرفی
480 متر مکعب
سرمایه گذاری ثابت طرح
ارزی (یورو)
674600
ریالی (میلیون ریال)
9804/5
مجموع (میلیون ریال)
18237
محل پیشنهادی اجرای طرح
استان کرمان

فرمت فایل=zip

فایل=pdf

تعداد صفحات=29


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

دانلود مقاله ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی


دانلود مقاله ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی

امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب  می شود و برای نگهداری، محافظت،  اطلاع رسانی ،  بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .

انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت  برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات  آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان  دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .

در حال حاضر نیز صنعت بسته بندی از توسعه روز افزونی در جهان برخوردار است . در سال 1985 حدود 150 میلیون تن مواد بسته بندی تولید شد و طبق برآورد ها ، این عدد در ابتدای قرن بیست و یکم بالغ بر 250 میلیون تن شده است . مصرف سرانه مواد بسته بندی در کشورهای فقیر حدود 5 کیلوگرم،  اروپا حدود 160 کیلوگرم و امریکا بالغ بر250 کیلوگرم   است . شرایط و سطوح متفاوت زندگی در هر یک از این کشورها دلیل تفاوت فاحش موجود در میزان مصرف است . صنایع غذایی عمده ترین مصرف کننده مواد بسته بندی است .

 با توجه به گزارش FAO نزدیک به 50 درصد محصولات کشاورزی در اثر تاثیر شرایط جوی نامساعد تغییرات فیزیکی و شیمیایی ، دزدی و ... نابود می شود . بدون شک بسته بندی دارای نقش کلیدی در توسعه صنعت غذا در قرن اخیر است اگر بسته بندی از قدمت طولانی برخوردار است ولی هنوز جوان مانده و به عقیده برخی کارشناسان در آغاز انقلابی در صنعت بسته بندی است .

تعاریف و مفاهیم بسته بندی

بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .

 تعاریف مختلفی از بسته بندی :

  • سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی
  • وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه
  • فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش

 

بطور کلی بسته بندی مواد غذایی دارای دو عملکرد اصلی است :

الف ) حفاظت ماده غذایی و افزایش زمان ماندگاری

ب) آکاهی رسانی و تبلیغ محصول در نقطه فروش

بنا به دلایل فوق گرایش تولید کنندگان به بسته بندی افزایش پیدا کرده است :

  • بسته بندی به عنوان عامل تحریک کننده مشتری جهت خرید محصول محسوب می شود.
  • بسته بندی تصویری از محصول ارائه می دهد .
  • بسته بندی نقش یک پیغام را بازی می کند .

در برخی کشورها تا مدتی پیش دامداران شیر حاصل از دوشش دام ها را به کارخانه              می فروختند و لی شیر دریافت خریداران دارای مشخصات یکسانی نبود .

عادتهای غذایی مردم به سرعت تغییر پیدا کرده است و همواره تمایلات جدیدی را به دنبال دارد . امروزه صنعت بسته بندی باید تنوع ، اندازه مواد و اشکال بسته بندی را در نظر داشته باشد بعه طوریکه مشتری قادر به انتخاب بسته بندی باشد .

شامل 20 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ویژگیهای بسته بندی فرآورده های لبنی

دانلود مقاله اندازه گیری میزان انواع آنتوسیانین ها

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله اندازه گیری میزان انواع آنتوسیانین ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اندازه گیری میزان انواع آنتوسیانین ها


دانلود مقاله اندازه گیری میزان انواع آنتوسیانین ها

چون اغلب اوقات چند نوع آنتوسیانین بصورت مخلوط در  بافت های گیاهی مشاهد می شود، لذا چنانچه بخواهیم تک تک آنتوسیانینها را شناسایی کنیم، ابتدا لازم است با شیوه های مناسب آنتوسیانیتها را شناسایی کنیم، ابتدا لازم است با شیوه های مناسب آنها را زا یکدیگر تفکیک کنیم.

سیستم ایده آل برای خالص سازی مخلوط آنتوسیانیتها به اینصورت است که ابتدا تمامی ترکیباتی را که در تفکیک آنها در مراحل بعدی مزاحمت و تداخل ایجاد می کنند، جدا نموده و در همان حال پیگمان تغلیظ گردد.

روشهای متفاوت زیادی برای خالص سازی و تغلیظ آنتوسیانیتها در مقالات گزارش شده است. قدیمی مادۀ مورد استفاده برای خالص نمودن استات سرب است. Francis, Fuleki (C1968) کارآیی چهار شیوه شناخته شده را مورد مطالعه قرار دادند. این چهار روش عبارتند از استفاده از استات سرب، پلی وینیل پیریلیدون و رزینهای تعویض یونی. از میان روشهای ذکر شده ، استفاده از رزینهای تعویض یونی مناسب ترین شیوۀ تشخیص داده شده است. از میان رزینهای مورد بررسی Amberlite c G-50 مناسبترین نوع می باشد (Markakis, 1982)

پایداری آنتوسیانینها :

علیرغم مزایای زیادی که رنگهای خوراکی و از جمله آنتوسیانینها نسبت به رنگهای سنتزی دارند، ولی یکی از اشکالات عمدۀ  آنها عدم پایداری آنهاست. کاروتنوئیدها هنگامی که در معرض نور خورشید و اکسیژن قرار می گیرند، براحتی بیرنگ می شوند. کلروفیل به آسانی شکسته شده و تبدیل به فئوفیتین که دارای رنگ سبز زیتونی است ، می شود.

آنتوسیانین ها نیز در مواد غذایی از پایداری زیادی برخوردار نیستند. از نظر شیمیایی هستۀ فلاویلیوم پیگمانهای آنتوسیانین کمبود الکترون دارد و بنابراین بسیار واکنش پذیر است.

عوامل متعددی در عدم ثبات آنتوسیانین ها دخالت دارند . برخی از عوامل فیزیکی و شیمیایی مهم که باعث تخریب رنگ آنتوسیانین ها می شوند، در زیر  مورد بررسی قرارمی گیرند.

ساختمان شیمیایی آنتوسیانین :

تمامی انواع آنتوسیانین ها مقاومت یکسانی در مقابل عوامل تخریب کننده از خود نشان نمی دهند. طبق تحقیقات انجام شده بر روی انگور، آنتوسیانین های حاوی دو مولکول قند گلوکز (دی گلوکوزید) نسبت به منوگلدکوزیدها در مقابل گرما و نور از پایداری بیشتری برخوردارند. همچنین ثابت گردیده است که آنتوسیانین های گالاکتوزیدی موجود در عصارۀ زغال اخته پایدارتر از انواع آرابینوزید می باشند.

آنزیم ها :

برخی از محققین آنزیم های عامل بیرنگ کننده در آنتوسیانین ها را مورد بررسی قرار داده اند، و مشخص شده است. مهمترین آنها گلیکوزیدازها و فنلازها می باشد. (Clydesdale and, 1976). بیرنگ شدن آنتوسیانی ها توسط آنزیم های گلیکوزید از بعلت آزاد کردن قسمت آنتوسیانیدین از قند متصل به آن بوده و در نتیجه آگلیکون

شامل 24 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اندازه گیری میزان انواع آنتوسیانین ها

پلان معماری کامل ساختمان مسکونی 4 طبقه بتونی با ضوابط کامل شهرداری

اختصاصی از نیک فایل پلان معماری کامل ساختمان مسکونی 4 طبقه بتونی با ضوابط کامل شهرداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پلان های معماری ساختمان 4 طبقه مسکونی روی پیلوت (کلا 5 سقف)شامل سایت پلان، تایتل متراژ ها، پلان طبقات و پیلوت، پلان مبلمان، پلان پشت بام، نما و برش می باشد.

 

این نقشه ها تایید شده شهرداری منطقه بوده  و کاملا نقشه ها مطابق ضوابط و تبصره های شهرداری می باشد.

 

این نقشه ها در فایل اتوکد 2007 و با حجم 2 مگا بایت در دسترس شما قرار گرفته است.

 

با توجه به تایید شدن این نقشه توسط شهرداری، مشاهده و تحلیل این پلان ها باعث آشنا شدن شما با طراحی معماری و ضوابط معماری شهرداری خواهد شد.


دانلود با لینک مستقیم


پلان معماری کامل ساختمان مسکونی 4 طبقه بتونی با ضوابط کامل شهرداری

دانلود تحقیق درباره یونان

اختصاصی از نیک فایل دانلود تحقیق درباره یونان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره یونان


دانلود تحقیق درباره یونان

یونان از کهن ترین سرزمینهای مسکونی و متمدن جهان بوده و آثار تمدن در آن به دهها قرن پیش از میلاد باز می گردد. تمدن قدیمی آن به تمدن مینوسی معروف است و مرکز آن جزیره کرت بود. یونانیان باستان از دو نژاد اصلی بودند،یکی خود یونانیان و دیگر اقوام دوری. اقلیتهایی نیز وجود داشته اند. یونانیها جزایر مجاور آن و در بخشی از پلویونز (پلوپونیسوس) و نقاط دیگر می زیستند. نخستین بار افلاطون (427-347 ق .م )در رساله تیمانوس ورساله کریتاس درباره شهر آتلانتیس سخن گفته است که 9هزار سال قبل از میلادمی زیسته اند وتمدنی افسانه ای والهی دا شته اند و تمام اروپا را تا مرز ایتالیا و تمام آفریقا را تا دروازه های مصر گشودند .لکن جاه طلبی حکام و ساکنان این تمدن باعث اختلافات داخلی وضعف آن شد ودر نتیجه در نبرد با آتن شکست خوردندوسپس طغیان دریا و زلزلة توأمان آن را در قعر دریا فرو برد.

یونان ،سرزمین اقوام ایونی است که نخستین فلسفه مدون بشری به آنها نسبت داده می شود . فلیسوفان بزرگی چون طالس وآنا کسیمندر و انا کسیمینس در آن منطقه می زیسته اند، آنان اقوام بسیاربا استعدادی بوده اند مثلا اشعار هومر که ازقدیمی ترین آثار باقیمانده بشری است مربوط به همین اقوام می باشد .

دوکتاب «ایلیاد» و «اودوسیا » را انجیل یونانیان می نامند قبل از سقراط و افلاطون نیز فیلسوفان بزرگ دیگری نیز در یونان پرورش یافته اند (ازقبیل دموکریتوس ،فیثاغورث). یکی از آنان شخصی است به نام «آنا کساگوراس» که برای اولین بارنظریه عناصر اربعه را مطرح ساخت .این فیلسوف اصالتا ایرانی است که به همراه سپاه ایران به یونان رفته است .

دریونان قدیم سه دولت شهر (پولیس )وجود داشته که یکی از آنها آتن است و با توجه به تعدد جزایر در یونان ، این کشور از این دولت شهرها تشکیل می شده است .

شایان ذکر است که اروپائی ها یونان را پدر خود می دانند واخیرا نیز اتحادیه اروپا شهر تسالونیکی یونان را به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا انتخاب کرده است . لذا آنان در ستایش یونان مبالغه وافراط می کنند وتلاش دارند که تمدنهایی از قبیل تمدن ایران ـ هند وسوریه رانادیده بگیرند وبه سادگی از کنار آن بگذرند .از حدود ده قرن پیش از میلاد در نقاط مختلف یونان اجتماعات و کشور شهرهای مستقل و منفردی بوجود آمدند که یونانیان خود آنها را پولیس می نامیدند و هریک از این نواحی به نحوی با یکدیگر مرتبط بودند. سالیان اوج تشکیل این نواحی 100 تا 80  قبل از میلاد بود و صدها کشور شهر بوجود آمدند. مهمترین این کشور شهرها آتن، اسپارت و تب بودند. آغاز تاریخ آتن با افسانه ها آمیخته است و این کشور شهر در آغاز قرن هفتم قبل از میلاد مشتمل بر سرزمین آتیک بود. در سال 683 پیش از میلاد پادشاهی موروثی در آتن لغو وحکومتی شبیه به جمهوری در آن برقرار گشت ولی جمهوری دیکتاتوری و پادشاهان انفرادی تا سال 510 به حکومت ادامه دادند.

اسپارت در قرن هفتم قبل از میلاد مرکز ادبیات یونان بود ولی از حدود سال 600 پیش از میلاد ببعد نظامیگری بر آن مستولی شد. دولت اسپارت را دو پادشاه اداره می کرد. کشور شهر تب که از حدود 1000 سال پیش از میلاد مسکونی شد بخش عمده ای را در تاریخ باستان یونان بر عهده داشته است. آتن در آغاز قرن پنجم پیش از میلاد مقتدرترین دولت یونان بود و در سال 510 پیش از میلاد دارای حکومت دموکراسی شد.

در طی قرون پنجم و چهارم پیش از میلاد یکسری جنگهای خونین و عظیم میان خود کشور شهرها با یکدیگر و تمام آنها با ایران در گرفت. در سال 338 پیش از میلاد فیلیپ دوم پادشاه ناحیه مقدونیه بر سراسر یونان دست یافت و سپس یک حکومت فدرال از ایالت یونان بوجود آمد. پس از وی پسرش اسکندر کبیر به حکومت رسید. اسکندر فتوحات فراوانی بدست آورد و قلمرو حکومتی خود را چندین برابر کرد. قلمرو اسکندر از شرق تا رود سند گسترده بود ولی پس از او جنگ میان جانشینان وی به تجزیه این امپراطوری روم گردید و پس از تجزیه دولت روم، در قرن چهارم میلادی یونان جزء‌اصلی روم شرقی (بیزانس) شد. امپراطوری بیزانس تا اواسط قرن پانزدهم میلادی دوام آورد و 80 امپراطور در طی 1058 سال بر آن حکومت راندند. اولین حاکم بیزانسی، آرکادیوس نام داشت. در دو سال اول حکومت وی (96 – 395) یونان مورد تهاجم بیگانگان واقع شد ولی این هجومها بجایی نرسید. در زمان حکومت کنستانس دوم (68 – 641) قسمتهایی از یونان مورد هجوم مسلمانان واقع شد.

تعدادی از مهمترین امپراطوران بیزانسی (با تاریخ حکومت) عبارت بودند از: تئودوسیوس دوم (50 – 408)،‌یوسنی نیانوس اول (65 – 527)، هراکلیوس اول (41 – 610)،‌گنستانتین پنجم (75 – 740)، باسیلیوس دوم (1025 – 976)، آلکسیوس اول (1118 – 1081)، مانوئل اول (80- 1143)، یوحنای سوم (54 – 1222)، آندرونیکوس دوم (1328 – 1282)، مانوئل دوم (1425 – 1391) و آخرین امپراطور که کنسانتین یازدهم (53 – 1448) نام داشت. با اینحال قلمرو آخرین امپراطوران بیزانس تنها شامل مقدار کوچکی از یونان بود که وحدت سیاسی نداشت و خاک آن عمدتاٌ در دست دول مقتدر منطقه بود (از جمله دولت های ایتالیایی).

شامل 57 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره یونان