نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود برخی بازدارنده‌ها(تانن ها،ساپونین ها،کاناوانین ) در تغذیه دام و طیور

اختصاصی از نیک فایل دانلود برخی بازدارنده‌ها(تانن ها،ساپونین ها،کاناوانین ) در تغذیه دام و طیور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود برخی بازدارنده‌ها(تانن ها،ساپونین ها،کاناوانین ) در تغذیه دام و طیور


دانلود  برخی بازدارنده‌ها(تانن ها،ساپونین ها،کاناوانین ) در تغذیه دام و طیور

 

 

 

 

  

 

 

فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت

                                                                                                      

چکیده

 

مواد ضد تغذیه ای در اکثر غذاها وجود دارند. این مواد سمی هستند و یا از طرق مختلف سبب محدود شدن قابلیت دسترسی مواد مغذی در بدن می گردند. تازمانی که مقداراین مواد کم باشد آسیبی ایجاد می کنند. در صورتی که تنوع مواد خوراکی در جیره متناسب نباشد ممکن است مقدار این سموم در بدن در حد خطرناکی افزایش یابد. برخی از روشهای فرایندکردن مواد خوراکی ممکن است این سموم را از بین ببرد به طور کلی مواد ضد تغذیه ای که گیاهان جهت حفظ خود از خورده شدن تولید می کنند بسیارگسترده اندکه به طور اجمال می توان به ممانعت کننده های ساپونین ها ، تانن ها و کاناوانین اشاره کرد.

 

مقدمه

 

انواع مختلفی از ترکیبات ضد تغذیه ای ویا سمی در دانه های غلات ، لگومینه ها وسایر منابع گیاهی مورد استفاده در تغذیه دام و طیور وجود دارند . اغلب این مواد اجزای طبیعی مواد خوراکی هستند که ترکیب شیمیایی متغیری نیز دارند و می توانند در سرتاسر یا بخش خاصی از گیاه پراکنده شوند . برخی از ترکیبات بر اثر فرایندهای مختلفی نظیر شستشو ، خیساندن و یا حرارت دادن غیر فعال می شوند. هنگام حرارت دادن باید دقت کرد که این فرایند نه آن قدر ضعیف باشد که موجب باقی ماندن مواد سمی فعال از بیولوژیکی شود و نه آن قدر قوی باشد که منجر به تغییر کیفیت غذایی اجزای خوراکی گردد . در برخی مواد حرارت بیش از حد ، خود باعث تشکیل ترکیبات سمی دیگری می شود . علاوه بر ترکیبا سمی موجود در برخی اجزای خوراکی ،آلودگی اجزای خوراکی به علف های هرز سمی هنگام برداشت ، نقل و انتقال و انبار هم منبع بالقوه دیگری برای وجود برخی مواد سمی در لگومینه هاست

 

ساپونین ها

 

   خواص و ساختار شیمیایی: از لحاظ شیمیایی ساپونین ها به دو گروه استروئید ها و تری ترپنو یید ها تقسیم می شوند .

 

تری تر پنو یید ها به نوبه خود بر اساس محتویات به اوراسان اولئا نان و لوپان تقسیم پذیر هستند  پیچیدگی زیادی از ساختار ساپونین ها ناشی از تنوع ساختار آگلیکون استساپونین ها مختلف دارای ساختار شیمیایی متفاوتی هستند هر چند تعداد زیادی از ساپونین ها شناسائی و یا ایزوله نشده اند لیکن این یک حقیقت کاملا محرز است که بعضی از گیاهان می توانند حاوی چند نوع ساپونین باشند

 

لیکن به خاطر خاصیت مشابه کف زایی آنها،  در اصل از لغت انگلیسی Soap   گرفته شده است که همان صابون است، تماماً در یک گروه قرار گرفته اند.چغندر قندهمچنین حاوی ساپونین هایی از نوع تری ترپنو یید است

فهرست                            

مقدمه                                     1    

ساپونین ها                   2

تانن ها               11

کاناوانین          27

نتیجه گیری        33

منبع                     36


دانلود با لینک مستقیم


دانلود برخی بازدارنده‌ها(تانن ها،ساپونین ها،کاناوانین ) در تغذیه دام و طیور
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد