نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تبیین رابطه اخلاقیات و فرهنگ با محافظه کاری و مدیریت سود در نظام حسابداری ایران

اختصاصی از نیک فایل تبیین رابطه اخلاقیات و فرهنگ با محافظه کاری و مدیریت سود در نظام حسابداری ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .
*** نوع فایل : DOC (قابل ویرایش) ***

*** تعداد صفحات : 212 صفحه ***

فهرست :

فصل اول: کلیات پژوهش
1-1. مقدمه
1-2. بیان مسأله
1-3. بیان جنبه¬های مجهول و مبهم
1-4. اهمیت و ضرورت انجام پژوهش
1-5. اهداف پژوهش
1-5-1. اهداف آرمانی
1-5-2. اهداف کلی
1-5-3. اهداف ویژه و کاربردی
1-6. سؤال‌های پژوهش
1-7. فرضیه‌های پژوهش
1-8. بیان متغیرهای پژوهش
1-9. جامعه و نمونه آماری
1-10. متدولوژی پژوهش
1-10-1. نوع پژوهش
1-10-2. روش و ابزار گردآوری داده¬ها
1-10-3. روش تحلیل داده¬ها
1-11. مبانی نظری و پیشینه پژوهش
1-11-1. مبانی نظری اخلاقیات
1-11-1-1. ساختار تصمیم¬گیری اخلاقی
2-11-1-2. مدل توسعه اخلاقیات کولبرگ (1984)
1-11-2. مبانی نظری فرهنگ
1-11-3. مبانی نظری محافظه¬کاری
1-11-4. مبانی نظری مدیریت سود
1-11-5. پیشینه پژوهش
1-12. تعریف واژه¬های تخصصی پژوهش
1-13. ساختار پژوهش
فصل دوم: ادبیات و پیشینه پژوهش
2-1. مقدمه
2-2. اخلاقیات
2-2-1. ساختار تصمیم¬گیری اخلاقی
2-2-2. مدل¬های توسعه اخلاقیات
2-2-2-1. مدل¬ توسعه اخلاقیات کولبرگ (1984)
2-2-2-2. مدل¬ تصمیم¬گیری اخلاقی تورن (2002)
2-2-2-2-1. رشد اخلاقی
2-2-2-2-1-1. حساسیت
2-2-2-2-1-2. استدلال تجویزی
2-2-2-2-2. فضیلت
2-2-2-2-2-1. انگیزه/ هدف اخلاقی
2-2-2-2-2-2. شخصیت/ رفتار اخلاقی
2-2-3. روش¬های اندازه¬گیری اخلاقیات
2-2-4. معرفی الگویی متشکل از ده رویکرد در زمینه اخلاق حرفه¬ای
2-2-5. اخلاق و آئین رفتار حرفه¬ای
2-2-5-1. ضوابط عمومی اخلاق و آئین رفتار حسابداران حرفه¬ای
2-2-5-1-1. رویکرد نظری
2-2-5-1-2. اصول بنیادی
2-2-5-1-3. احکام
2-3. فرهنگ
2-3-1. ابعاد ارزش¬های فرهنگی از دیدگاه ترنر و ترامپنرز
2-3-1-1. عام¬گرایی در برابر خاص¬گرایی
2-3-1-2. تجزیه در برابر ترکیب
2-3-1-3. فرد¬گرایی در برابر جمع¬گرایی
2-3-1-4. درون¬مداری در برابر برون¬مداری
2-3-1-5. توالی زمانی در برابر تقارن زمانی
2-3-1-6. توجه به وضعیت اکتسابی در برابر انتسابی افراد
2-3-1-7. برابری در برابر سلسله مراتب طبقاتی
2-3-2. فرهنگ و سیستم¬های حسابداری
2-3-2-1. حرفه¬گرایی در برابر کنترل قانونی
2-3-2-2. پنهان¬کاری در برابر شفافیت اطلاعات
2-3-2-3. یکنواختی در برابر انعطاف¬پذیری
2-3-2-4. محافظه¬کاری در برابر خوش¬بینی
2-3-3. تفسیر فرهنگ
2-3-4. انواع فرهنگ
2-3-4-1. فرهنگ انعطاف¬پذیر
2-3-4-2. فرهنگ مأموریتی
2-3-4-3. فرهنگ مشارکتی
2-3-4-4. فرهنگ مبتنی بر تداوم
2-4. محافظه¬کاری
2-4-1. دلایل محافظه¬کاری
2-4-2. تبیین¬های محافظه¬کاری
2-4-2-1. تبیین قراردادی
2-4-2-1-1. قراردادهای استقراض
2-4-2-1-2. قراردادهای مزایای جبران خدمات
2-4-2-2. تبیین دعاوی حقوقی
2-4-2-3. تبیین مالیات بر درآمد
2-4-2-4. تبیین قانونی
2-4-3. معیار¬های محافظه¬کاری
2-4-3-1. معیارهای خالص دارایی
2-4-3-2. معیارهای سود/ اقلام تعهدی
2-4-3-3. معیارهای رابطه¬ی سود/ بازده سهام
2-4-4. روش¬ها و مدل¬های استفاده شده برای اندازه¬گیری محافظه¬کاری
2-5. مدیریت سود
2-5-1. مفهوم هموارسازی سود
2-5-1-1. تعاریف هموارسازی سود
2-5-1-2. انواع هموارسازی سود
2-5-1-2-1. هموارسازی طبیعی
2-5-1-2-2. هموارسازی واقعی
2-5-1-2-3. هموارسازی مصنوعی
2-5-1-3. روش¬های هموارسازی سود
2-5-1-3-1. آرایش اقتصادی مؤسسه
2-5-1-3-2. روش کلاسیک
2-5-1-3-3. روش تغییرپذیری سود
2-5-1-3-4. روش اقتصادی دوگانه (مضاعف)
2-5-1-3-5. روش¬های بهای تمام شده و ارزش ویژه
2-5-1-4. انگیزه¬ها و هدف¬های هموارسازی سود
2-5-1-5. عوامل مؤثر بر هموارسازی سود
2-5-1-6. ویژگی¬های هموارسازی سود
2-5-2. حسابداری تعدیلات جامع
2-5-3. حساب سازی
2-5-4. مدیریت سود
2-5-4-1. مدیریت سود خوب در برابر مدیریت سود بد
2-5-5. مدیریت سود و پژوهش¬های حسابداری
2-5-6. انواع روش¬های اندازه¬گیری مدیریت سود
2-5-6-1. روش جمع اقلام تعهدی اختیاری
2-5-6-2. روش اقلام تعهدی یگانه
2-5-6-3. روش جمع اقلام تعهدی
2-5-6-4. روش توزیعی
2-6. اخلاقیات و مدیریت سود
2-7. اخلاقیات و محافظه¬کاری
2-8. فرهنگ و مدیریت سود
2-9. فرهنگ و محافظه¬کاری
2-10. خلاصه فصل
فصل سوم: روش پژوهش
3-1. مقدمه
3-2. تعریف پژوهش
3-3. فرضی

دانلود با لینک مستقیم


تبیین رابطه اخلاقیات و فرهنگ با محافظه کاری و مدیریت سود در نظام حسابداری ایران
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد