تولید پکتین از پوست مرکبات وسیب
ظرفیت : ۴۰۰۰ تن در سال
مواد اولیه : پوست مرکبات ، سیب
اشتغال زایی : ۸۰ نفر
- معرفی محصول
- توضیح موارد مصرف و کاربرد
- وضعیت عرضه و تقاضا
- جداول مربوط به هزینه ها
برای اولین بار در سال ۱۸۲۰ پکتین از میوه جدا شده و در تهیه مربا و ژل مورد استفاده قرار گرفت. به تدریج افراد میوه های ژله دار و یا حتی ژله استحصال شده را با میوه های فاقد ژله مخلوط کردند
به عنوان مثال توت فرنگی را با انگور فرنگی ترکیب کردند . ژله استحصال شده از پوست و هسته سیب را با مرباهای میوه های فاقد ژله ترکیب کردند تا اینکه مربا تهیه کنند.
پکتین یا انگم، یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی استکه از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود . اهمیت اقتصادی این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل درترکیب با شکر (قند) و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از ۰٫۱ تا ۴ درصد متفاوت می باشد سیب و مرکبات عمده ترین منابع غنی از پکتین می باشند. موقعیت اقتصادی این دو محصول نیز به کشت وفور آنها در مناطق مختلف برمی گردد. ضایعات خشک سیب و هم چنین پوست مرکبات (خشک و یا تر ) به عنوان یکی از محصولات جانبی کارخانجات تولید آبمیوه بوده و به وفور نیز یافت می شود.
ظرفیت : ۴۰۰۰ تن در سال
مواد اولیه : پوست مرکبات ، سیب
اشتغال زایی : ۸۰ نفر
- معرفی محصول
- توضیح موارد مصرف و کاربرد
- وضعیت عرضه و تقاضا
- جداول مربوط به هزینه ها
برای اولین بار در سال ۱۸۲۰ پکتین از میوه جدا شده و در تهیه مربا و ژل مورد استفاده قرار گرفت. به تدریج افراد میوه های ژله دار و یا حتی ژله استحصال شده را با میوه های فاقد ژله مخلوط کردند
به عنوان مثال توت فرنگی را با انگور فرنگی ترکیب کردند . ژله استحصال شده از پوست و هسته سیب را با مرباهای میوه های فاقد ژله ترکیب کردند تا اینکه مربا تهیه کنند.
پکتین یا انگم، یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی استکه از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود . اهمیت اقتصادی این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل درترکیب با شکر (قند) و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از ۰٫۱ تا ۴ درصد متفاوت می باشد سیب و مرکبات عمده ترین منابع غنی از پکتین می باشند. موقعیت اقتصادی این دو محصول نیز به کشت وفور آنها در مناطق مختلف برمی گردد. ضایعات خشک سیب و هم چنین پوست مرکبات (خشک و یا تر ) به عنوان یکی از محصولات جانبی کارخانجات تولید آبمیوه بوده و به وفور نیز یافت می شود.
طرح توجیهی استفاده و بازیافت ضایعات مرکبات