نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آب میوه ( غیرمرکبات )

اختصاصی از نیک فایل دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آب میوه ( غیرمرکبات ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آب میوه ( غیرمرکبات )


دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی  مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آب میوه ( غیرمرکبات )

این محصول در قالب PDF و در 94 صفحه می باشد.

چکیده 
هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید آب میوه (غیر مربات) است .
در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین
مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده
است.طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ١.١ میلیارد تومان دارد
و هزینه های در گردش سالانه مورد نیاز برای تولید و تامین منابع در حدود ٢٥٠ میلیون تومان
برآورد شده است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت ١,٥ سال برگشت می یابد .
احداث واحد در استان هایی نظیر قزوین، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و کرمانشاه از مزیت
نسبی برخوردار می باشد.

معرفی محصول

آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو
نوع زلال ( شفاف شده) ، کدر ( پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی ( آب میوه و یا
پالپ) به سه گروه ، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی
٥٠ % و در گروه - محتوی در گروه آب میوه ها ١٠٠ % ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین ٢٥
٣٠ % متغیر می باشد. - شربت میوه بین ٦
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز
به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر،
نکتار گفته می شود.
معلوم است که بعضی از میوه ها ( سیب، انگور و آلبالو) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات
مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر ( هلو، زرد آلو و پرتقال ) به صورت کدر مورد فرآیند قرار می
گیرند. علی رغم کدر بورن، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. به صرف کدر
بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با
وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق
کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه کارآفرینی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آب میوه ( غیرمرکبات )
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد