نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن


دانلود مقاله طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن

 

مشخصات این فایل
عنوان: طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 63

این مقاله درمورد طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن

سیستم های الکترونیکی
پس از یک نظر اجمالی در داخل یک سیستم الکترونیکی مانند یک دستگاه رادیو ، تلویزیون و یا کامپیوتر ممکن است انسان از پیچیدگی آن و از یادگیری الکترونیک دلسرد شود ، اما در واقع آن طور که به نظر می رسند ، دشوار نیستند و این به دو دلیل است .
اول اینکه اگرچه سیستم های الکترونیکی اجزاو قطعات زیادی را در خود جای می دهند ، اما باید دانست که انواع کلی این اجزا اغلب محدود و انگشت شمار هستند . از مهم ترین گروه های این اجزا می توان مقاومت ها ، خازن ها ، القا گرها ، دیودها ، ترانزیستورها ، کلیدها و مبدل ها را نام برد . این اجزا زمانی که به صورت یکپارچه در یک تراشه قرار می گیرند ، هر یک همان وظیفه خود را به عنوان یک قطعه مجزا انجام می دهند و فقط اندازه  فیزیکی آن کوچکتر شده است .
دوم اینکه انواع سیستم های الکترونیکی از تعداد محدودی مدارهای اصولی و یا بلوک هایی .....(ادامه دارد)

- پورت B :
پورت B یک I/O دو طرفه 8 بیتی است . سه آدرس از مکان حافظه I/O اختصاص به PORTB دارد . یک آدرس برای رجیستر داده PORTB دومی رجیستر جهت داده DDRB و سومی پایه ورودی پورت B ، PINB است . آدرس پایه های ورودی پورت B فقط قابل خواندن است . در صورتی که رجیستر داده و رجیستر جهت داده هم خواندنی و هم نوشتنی هستند . پایه های پورت دارای مقاومت PULL-UP مجزا هستند . بافر خروجی پورت B می تواند تا 20mA را Sink  کند و در نتیجه LED را مستقیما راه اندازی می کند . هنگامی که PB0-PB7 با مقاومت های PULL-DOWN خروجی استفاده می شوند آنها SOURCE جریان می شود . زمانی که مقاومت های PULL-UP داخلی 3 فعال باشند .
استفاده از پورت B به عنوان یک I/O عمومی دیجیتال :
تمام 8 پایه موجود زمانی که به عنوان پایه های I/O دیجیتال استفاده می شوند دارای عملکرد مساوی هستند .
PBn و پایه I/O عمومی : بیت DDBn در رجیستر DDRB مشخص کننده جهت پایه است . اگر DDBn یک باشد ، PBn به عنوان یک پایه خروجی مورد استفاده قرار می گیرد و اگر DDBn صفر باشد ، PBn  به عنوان یک پایه ورودی در نظر گرفته می شود . اگر  PortBn یک باشد هنگامی که پایه به عنوان ورودی تعریف شود مقاومت Pull-UP فعال می شود برای خاموش کردن مقاومت Pull-UP باید Port Bn صفر باشد یا اینکه پایه به عنوان خروجی تعریف شود . پایه های پورت زمانی که ریست اتفاق می افتد به حالت Tristate  می روند . .....(ادامه دارد)

کلاکCLKCPU-CPU  :
این کلاک برای انجام عملیات AVR به طور مثال رجیسترها استفاده می شود . توقف و به مکث بردن این کلاک باعث می شود که عملیات و محاسبات AVR انجام نگیرد .
کلاک CLKI/O-I/O :
این کلاک توسط بسیاری از ماژول های I/O به طور مثال تایمرها ، کانترها ، SPI و USART استفاده می گردد .
کلاک CLKFLASH-FLASH :
این کلاک عملیات ارتباطی با حافظه FLASH  را کنترل می کند . کلاک FLASH معمولا با کلاک CPU فعال می شود .
کلاک غیر همزمان تایمرCLK ASY- :
با این کلاک تایمر / کانتر به صورت غیر همزمان توسط کریستال ساعت 32768HZ کار می کند حتی اگر سیستم در حالت SLEEP باشد .
کلاک CLKASC-ADC :
ADC از یک کلاک جداگانه حساس استفاده می کند که باعث می شود کلاک های CPU و I/O به حالت ایست ( HALT ) رفته تا نویز حاصل از مدار دیجیتال داخلی کاهش یافته و در نتیجه عملیات تبدیل با دقت بیشتری انجام یابد .
منابع کلاک (CLOCK SOURCE ):
میکرو دارای انواع منابع کلاک اختیاری است که می توان انواع آن را به وسیله بیت ها قابل برنامه ریزی FLASH ( FLASH FUSE BITS  ) انتخاب کرد . کلاک انتخاب شده .....(ادامه دارد)

تعیین نوع LCD :
LCDTYPE می تواند انواع زیر باشد :
=40*4 دارای 40 ستون و 4 سطر
=16*1 دارای 16 ستون و 1 سطر است . این نوع LCD نوع ویژه ای که به صورت 2*8 LCD استفاده می شود که دارای خط دومی در ستون نهم یا آدرس &H8
=16*2 دارای 16 ستون و 2 سطر است که به صورت پیش فرض قرار می گیرد . اگر از این نوع LCD استفاده شود نیازی به تعیین نوع LCD نیست .
تغییر می تواند از نوع 16*4 – 20*1 – 20*4 – 16*1 باشد .
پیکره بندی باس LCD :
CONFIG LCDBUS = constant
در صورتی که بخواهیم از انتقال داده به LCD به صورت 4 بیتی یا 8 بیتی استفاده نماییم از این دستور استفاده می نماییم که CONSTANT می تواند عدد 4 برای انتقال اطلاعات به صورت 4 بیتی و عدد 8 برای انتقال اطلاعات به صورت 8 بیتی باشد . زمانی که از انتقال داده 4 بیتی استفاده می نماییم نیازی به نوشتن این پیکره بندی نیست طرز کار LCD :
در سال های اخیر LCD به طور گسترده ای کاربرد پیدا کرده و جایگزین LED ها و ( LED هفت قسمتی یا چند قسمتی ) شده است . این جایگزینی به دلایل زیر است :
1)پایین بودن قیمت  LCD ها .....(ادامه دارد)

- ولت متر دیجیتال: 
امروزه با پیشرفت صنعت الکترونیک و تولید انواع وسایل دیجیتال ابزار مکانیکی به سرعت در حال از دست دادن کارایی خود هستند مثلا در مولتی مترهای عقربه ای که عملکرد آنها از طریق عبور جریان از یک سیم پیچ و چند مقاومت داخلی مناسب و یک کلید چند حالته انجام می گیرد جای خود را به مولتی مترهای دیجیتال داده است . عمل سنجش در مولتی مترهای دیجیتال به وسیله یک مبدل آنالوگ به دیجیتال برای اندازه گیری ولتاژ انجام می گیرد . در بیشتر این دستگاهها از اصول روش رمپ دو شیبی استفاده می کنند . خروجی این بخش که یک سری کد باینری است به مدار یک کد بردار باینری وارد شده و سپس بر روی LCD نمایش داده می شود . هنگامی که ولتاژ ورودی در حد میلی ولت است ، این ولتاژ قبل از سنجیده شدن ابتدا تقویت می شود . برای ولتاژهایی که دائما در حال تغییر هستند ، از یک مدار چفت کننده استفاده می شود که این مدار صفحه نمایش را در آخرین ولتاژ به دست آمده به صورت ثابت نگه می دارد . در حالی که در همین هنگام نمونه دیگری از ولتاژ ورودی جهت سنجش برداشته می شود . مقاومت ورودی یک مولتی متر دیجیتال زمانی که بر روی درجه سنجش ولتاژ باشد بسیار بالا و تقریبا 10 می باشد و این مقاومت بر خلاف آن در نوع آنالوگ بر روی تمام رنج های سنجش یکسان است . یکی از محاسن مولتی متر دیجیتال دقت آن است و می توان مقدار کمیت تحت سنجش را به صورت یک عدد خواند . در صورتی که مولتی متر عقربه ای ممکن است در هنگام خواندن مقادیر هنگامی که عقربه بین دو .....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن

چکیده :
تاریخچه و مقدمه :
Intel 8008:
ریزپردازنده های امروزی :
انواع میکروپروسسورها :
1-1    الکترونیک در زندگی امروز
سیستم های الکترونیکی
مدارهای خطی و مدارهای رقمی
فصل اول: مختصری از نحوه کار با  AVR
1-2-1- پورت B :
دیگر کاربردهای پورت B :
-2-1- پورت C :
استفاده از پورت C به عنوان یک I/O عمومی دیجیتال :
دیگر کاربردهای پورت C :
استفاده از پورت D به عنوان یک I/O عمومی دیجیتال :
 دیگر کاربردهای پورت :
کلاک سیستم
توزیع کلاک :
3-3-1- اسیلاتور کریستالی فرکانس پایین :
4-3-1- اسیلاتور RC خارجی ( EXTERNAL RC OCSILLATOR ) :
-3-1- اسیلاتور RC کالیبره شده داخلی :
6-3-1- کلاک خارجی ( EXTERNAL CLOCK ):
فصل دوم : نرم افزار
فصل سوم : سخت افزار
صفحه نمایش LCD
توصیف پایه های  LCD :
- برگه اطلاعات LCD :
دستورات و توابع مربوط LCD
تنظیم ولتاژ مرجع :

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله طراحی میکروکنترلر AVR جهت اسکن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد