نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی و کارآموزی در شرکت مینو قسمت کنترل کیفیت رشته صنایع غذایی

اختصاصی از نیک فایل دانلود گزارش کارآموزی و کارآموزی در شرکت مینو قسمت کنترل کیفیت رشته صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی و کارآموزی در شرکت مینو قسمت کنترل کیفیت رشته صنایع غذایی


دانلود گزارش کارآموزی و کارآموزی در شرکت مینو قسمت کنترل کیفیت رشته صنایع غذایی

شرکت صنعتی پارس مینو ( سهامی عام ) در سال 1338 بصورت سهامی عام تاسیس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند « ب » قانون توسعه  و حفاظت صنایع ایران  و تحت پوشش سازمان صنایع ملی قرار گرفت.

سرفصل مطالب گزارش کارآموزی در شرکت مینو قسمت کنترل کیفیت رشته صنایع غذایی:

شرکت مینو      5

تاریخچه کارخانه:          5

نوع تولیدات :    6

مقدمه:  6

مواد مورد استفاده در کارخانه:     8

آزمایشگاه شیمی مواد غذایی:     11

موارد ذکر شده بر روی بسته بندی         13

آزمایشات کنترل کیفیت آرد :     13

آزمون اندازه گیری اسیدیته       13

آزمون اندازه  گیری  PH 14

تعیین خاکستر غلات ,حبوبات و فرآورده‏های آنها: 14

اندازه‏گیری خاکستر کل  21

اندازه  گیری خاکستر غیر محلول در اسید          22

آزمون الک بندی آرد     23

اندازه‏گیری رطوبت ( روش معمولی )      24

آزمون گلوتن خشک و رطوبت  آرد        29

آزمون رطوبت با دستگاه ساریترلوین       30

آزمون اندازه‏گیری چربی غلات و فرآورده‏های آن : 31

اندازه‏گیری چربی تام     35

اندازه‏گیری فیبر خام     37

محاسبه درصد پروتئین خام :     39

اندازه گیری پروتئین کل 40

آزمون استخراج چربی    42

اندازه  گیری پراکسید چربی استخراجی   42

اندازه گیری اسیدیته چربی استخراجی    43

آزمون تندی روغن استخراجی (آزمون  کرایس )   44

اندازه گیری نمک خوراکی :       45

اندازه گیری قند کل :    45

آزمایشات کنترل کیفیت شکلات 46

تعیین اندیس رفراکسیون          46

تعیین وزن مخصوص     47

تعیین نقطه ذوب         47

تعیین عدد صابونی       49

اندازه‏گیری عدد یدی به روش هانوس درروغنها و چربیهای خوراکی          50

روش آزمون رنگ:         55

روش آزمون نقطه ذوب   56

روش آزمون تعیین رطوبت        59

روش آزمون عدد اسید   64

روش آزمون اسیدهای چرب آزاد 67

روش آزمون عدد پراکسید         69

روش آزمون تندی روغن و چربی‏ها Rancidite :   72

روش آزمون عدد صابونی value – Snponifioncion:        73

روش آزمون عدد ید:     75

روش آزمون مواد صابونی نشدنی  85

روش آزمون دوام روغن  87

آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی:        93

کنترل کیفیت:   95

ویژگیهای میکروبیولوژیک فرآورده‏های شیرینی و قنادی :   96

وضعیت آلودگی میکروبی در فرآورده‏های شیرینی و قنادی 98

شمارش باکتریهای آنتروباکتریاسه :        99

شناسائی اشرشیاکلی:     100

روش جستجو و شمارش قارچها ( کپک‏ها و مخمرها ) به روش شمارش پرگنه در 25°c:     100

روش‏های مطالعه میکروسکوپی :  104

روش جستجو و شمارش کلی فرم‏ها در مواد غذایی :       106

روش شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس          114

روش شناسائی استافیلوکوکوس اورئوس:  115

 

گزارش کارآموزی در شرکت مینو قسمت کنترل کیفیت به صورت فایل ورد docx و در 121 صفحه می باشد که برای به هم نریختن متن لطفا دو فونت Bnazanin , Btitre  که همراه فایل دانلود شده است را در صورت نداشتن این دو فونت به مجموعه فونتهای خود اضافه وهمچنین از افیس 2010 به بالا برای نمایش بهتر فایل استفاده نمایید.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی و کارآموزی در شرکت مینو قسمت کنترل کیفیت رشته صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد