نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد نگرش ها

اختصاصی از نیک فایل تحقیق در مورد نگرش ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد نگرش ها


تحقیق در مورد نگرش ها

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه8

مقدمه

نگرش موضوعی چند بعدی است که بیش تر در حوزه ی روان شناسی اجتماعی از آن بحث می شود .  آموزش تگرش ها یکی ار ابعاد اساسی نظام برنامه ریزی درسی هر کشور است چرا که سیاسن گذارن هر نظام  آمورش به دنبال متلبور ساخت ارزش ها و هنجارهای اجتماعی و ایدئووژیک جامعه در وجود دانش آ موزان و نسل های آینده ی خود هستند. لازمه ی فراهم شدن چنین نتیجه ای ؛ پرداختن به حوزه ی عاطف برنامه ی درسی و ایجاد تکوین و نگرش های مطلوب در مخاطبان نظام آموزشی ات  آموزش نگرش ها در مقایسه با سایر حوزه های آموزشی شناختی و مهارتی پیچیدگی و ظرافت خاصی دارد . مطالعات اکتافی در ابتدای پژوهش حاضر نشان داد که نقایص اساسی و متعدد در این بعد از برنامه های درسی نظام آموزشی ایران وجود داد. از این و طی این پژوهش تلاش شدهاست تا برخی از موانع موجود در ان زمینه متفع گدد .

ضرورت توجه به آموزش نگرش ها

طبق (راهنمای برنامه ی درسی تعلیمات اجتماعی دوره ی راهنمایی تحصیلی ) که از سوی دفتر برنامه ریزی و تعلیم کتاب های درسی در وزارت آنوزش و پرورش تدون شده است ؛ برنامه ی درسی تعلیمات اجتماعی در هر یک از پایه های دوره ی راهنمایی شامل هدف های مشخصی در حیطه های زیر است :

الف) قلمرو دانش ها

ب) قلمرو نکرش ها

ج) قلمرو و مهارت ها

بنابراین برنامه ی درسی تعلیمات اجتماعی در دوره ی راهنمایی به دنبال ایجاد شناخت ؛ نگرش و مهارت های اجتماعی است  آن چه که آزمون های پیشرفت تحصیلی در صدد روشن ساختن آن هستند؛ صرفا حصول اطمینان از میزان شناخت دانش آموزان از برنامه ی درسی مذکور و تهیه ابزارها و راه کارهایی است که به واسطه ی آن ها بتوان از ایجاد و تحصلی هدف های دیگر در قلمرو نگر و مهارت اطمینان حاصل کرد اما این امر مورد غفلت قرار گرفته است . رسیدن به ادهداف مربوط به قلمرو  نگرش ها ؛ بدون  گاهی از ماهیت نگرش و مولفه های آن ؛ نظریه های یادگیری نظریه های نگرش و تئ.ری طراحی آموزشی مختص نگرش ها ؛ امکان پذیر نیست . ریچارد هانی (1976) خاطر نشان می سازد که قلب از آموزش علم ومهارت های تحقیق ، باید به ایجاد تقویت نگرش های علمی اقدام کد . مباحثی که می توانند در مقوله ی نگرش های علمی مطرح می شوند ؛ عبارت اند از : کنجکاوی ؛ عقلانیت ؛ انتقاد؛ صداقت؛ و تواضع و نگرش ؛ دارای سه مؤلفه ی شناختی ؛ احساسی و رفتاری و نیز دارای ثبات  و دوام قابل توجهی هستند ( کریمی 1370) نکته ی جالب توجه ان که از مان عناصر تشکیل دهنده ی نگرش عنصر عاطف و از یان آن ؛ ارزش یابی کردن؛ مهم ترن مؤلفه های نگرش را تشکیل م دهند (کرمی 1379) . تاکید روان شناسان اجتماعی بیش از آن که بر شکل گیر نگرش ها معطوف باشد؛ متوجه تغیر دادن


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد نگرش ها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد