نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره تقویت کننده های ابزار دقیق

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله کامل درباره تقویت کننده های ابزار دقیق دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 74

 

مقدمه

تقویت کننده های ابزار دقیق کاربردهای متنوع و وسیعی دارند که عمده ترین آنها نقویت کردن تغییرات کوچک ولتاژ دوسر ترانس دیوسرها می باشد.

این تحقیق که اساساً به تقویت کننده های ابزار دقیق می پردازد در شش فصل و یک پیوست تدوین شده است.

در فصل اول به معرفی تقویت کننده عملیاتی پرداخته شده مشخصات و ویژگی های آن بصورت یک بسته بررسی شده است و در این قسمت ساختمان درونی و کاربردهای متنوع تقویت کننده عملیاتی بررسی نشده است.

هدف از این فصل آشنایی طراح با ویژگی های بیرونی تقویت کننده عملیاتی به عنوان یک سیستم نظیر رابطه ی ورودی و خروجی، ولتاژ آفست، جریان آفست، CMRR و… می باشد. تا از این رهگذر طرح بتواند برای مدارها و طرح های متفاوت آپ امپی با کیفیت مناسب انتخاب کند.

فصل دوم به بررسی اساس کار تقویت کننده های ابزار دقیق پرداخته و مدار پایه ای را جهت این کار ارائه می دهد.

در فصل سوم، مسئله ی حفاظت ورودی ها پرداخته شده است.

فصل چهارم به معرفی و بررسی آی سی تقویت کننده ابزار دقیق با شماره LHOO36 پرداخته است. ضمناً دو آی سی AD625 INA1200 نیز بطور خیلی مختصر معرفی شده و برگه های اطلاعاتی آنها در پیوست آورده شده است.

در فصل پنجم به I.A Bootstrap پرداخته شده است.

در فصل ششم بطور خیلی مختصر به مبحث تقویت کننده ایزوله (IS.A) پرداخته شده است سپس مسئله پهنای باند تقویت کننده تفاضل بررسی شده است.

با سپاس فراوان از

زحمات استاد گرامی

آقای مهندس طرفی فرد

فصل اول

مقدمه ای بر تقویت کننده عملیاتی

ایده به کارگیری تقویت کننده عملیاتی (op-amp) اولین بار در دهه 1940 میلادی و در مدار کامپیوترهای آنالوگ مطرح شد. در سال 1960 برای اولین بار تقویت کننده عملیاتی به صورت مدار مجتمع طراحی و ساخته شد.

این تقویت کننده ها از پایداری بالایی برخودارند و با اتصال ترکیب مناسبی از عناصر خارجی مثل مقاومت، خازن، دیود و غیره به آنها، می توانند انواع عملیات خطی و غیر خطی را انجام دهند.

از جمله کاربردهای خطی تقویت کننده های عملیاتی می توان به کامپیوترهای آنالوگ مبدل های ولتاژ به جریان و جریان به ولتاژ، مبدل های امپدانس، تقویت کننده های DC ابزار دقیق و ولتاژ فالوور اشاره کرد. برای کاربردهای غیرخطی می توان مبدلهای ac به DC و تقویت کننده های لگاریتمی را نام برد.

از ویژگیهای اختصاصی تقویت کننده عملیاتی، ورودی تفاضلی و بهره بسیار زیاد ( اغلب از مرتبه 5 10 ) است. مشخصه دیگر آن کوپلاژ مستقیم است که امکان استفاده از آنها را برای تقویت سیگنالهای با فرکانس حدود صفر فراهم می سازد.

سرهای ورودی بصورت تفاضلی عمل می کنند به عبارت دیگر این تقویت کننده اختلاف ولتاژ بین دو ورودی (VD ) را تقویت می کند. یکی از دو سر، ورودی منفی(-) یا معکوس کننده نام دارد، زیرا تقویت کننده برای ورودی های اعمال شده به این سردارای بهره منفی خواهد بود. سر دیگر ورودی مثبت (+) یا غیرمعکوس کننده است و سیگنالهای ورودی به این سر در خروجی با بهره مثبت ظاهر می شوند.

این تقویت کننده ها دارای مقاومت خروجی بسیار کوچک (حدود چند اهم) و از مقاومت ورودی بسیار بزرگی (بیش از چند کیلو اهم) برخوردار است. چون تقویت کننده عملیاتی یک قطعه فعال است، برای تأمین انرژی مصرفی و بایاس ترانزیستورهای داخلی خود به تغذیه DC نیاز دارد.

یک تقویت کننده عملیاتی به طور نمونه، مطابق شکل 1ـ2 از چهار طبقه تشکیل شده است. طبقه اول یک تقویت کننده تفاضلی می باشد که ممکن است در آن از ترکیب دار


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره تقویت کننده های ابزار دقیق
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد