نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری

اختصاصی از نیک فایل دانلود گزارش کارآموزی در شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری


دانلود گزارش کارآموزی در شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری

مشخصات این فایل
عنوان: شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 45

این گزارش کارآموزی درمورد شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری می باشد.

خلاصه آنچه در گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری می خوانید :

روش میکروکلدال:
که با کپک این روش مقادیر کمتر و کوچکتر آمونیاک سنجیده می شود. در این رو مقادیر نمونه و مواد شیمیایی مورد مصرف به نسبت کاهش یافته اند: در حدود 15/0  gr از نمونه خشک( آرد) را وزن و داخل بالن هضم دستگاه میکرو کلدال کرده و به آن 8/0 گرم از مخلوط کاتالیزور و  2 سانتی متر مکعب اسید سولفوریک غلیظ افزوده پس از حرارت دادن و هضم ماده غذایی نمونه را با مقدار کافی  آب رقیق کرده  و از قیف به دستگاه تقطیر وارد کنید بعد با افزودن سود غلیظ آن را قلیایی کرده و با برقراری جریان بخار آب به دستگاه آمونیاک آرد شده را در قسمت گیرنده که حاوی  10 سانتی متر مکعب اسید بوریک 2% و چند قطره معرف است جمع آوری کرده و تقطیر را  10 دقیقه ادامه دهید و بعد ظرف را جدا کرده و آن را  با اسید کلریدریک 02/0 نرمال تیتر کنیدذ مقدار Pro را محاسبه کنید.
ارگانولپتیک:
آرد را از نظر ظاهر و بو و طعم مورد آزمایش قرار می دهیم.
آزمایشات آب:
که شامل آزمایش میزان سختی آب و قلیائیت آب
آب مورد آزمایش مربوط به آب چاه، آب برگشتی،آب مواد زده، آب تصفیه شده،آب دیگ بخار می باشد.
آزمون سختی آب:
cc25 از آب نمونه را با    cc25 آب مقطر و 5-4 قطره تامپون اضافه در داخل ارلن ریخته و بعد مقداری اریو کروم بلک تی به آن افزوده اگر رنگ  آبی نمایان شد یعنی سختی آب صفر است و اگر بی رنگ ارغوانی درآمد با EDTA تیتر کرده تا به رنگ آبی درآید. سختی آب بر حست  ca= 40× EDTA مصرفی فقط آب چاه سختی دارد بقیه نباید سختی داشته باشند آب چاه تا 500 می تواند دارای سختی باشد.
آزمون قلیائیت آب:
cc 50 آب مورد آزمایش را داخل ارلن ریخته ابتدا نسبت به فنل فتالئین سنجیده پس چند قطره از این معرف به داخل افزوده اگر رنگ آب تغییر نکرد پس این آب نسبت به فنل فتالئین قلیائیت صفر دارد اما اگرصورتی شد دارای قلیائیت است. پس با اسید سولفوریک تیتر کرده تا بی رنگ شود.
قلیائیت آب نسبت به فنل قتالئین=20 × مصرفی      H 2So4
داخل همان ارلن چند قطره معرف او در انژ ریخته تا نارنجی شود با H 2So4  تیتر کرده تا به رنگ پوست پیازی درآید.
قلیائیت بر حسب متیل اورانژ= مصرفی اسید برای فنل فتالئین + ( 20 × مصرفی اسید برای متیل اورانژ)
آزمون کلر آب: از طریق کیت کلر سنجی داخل آن چند قطره معرف کلر ریخته به همراه مقداری آب مورد آزمایش رنگ حاصله را با رنگ روی دستگاه مقایسه کرده و به میزان کلر آب پی برده حداقل کلر قابل قبول 6/0 - 3/0 است.

آزمایشات روغن: که شامل نقطه ذوب، رنگ و بو و اسیدیته و پراکسید می باشد.
نقطه ذوب: مقداری از روغن را به صورت مایع درآورده و لوله موئین را درون روغن گذاشته و روغن به دلیل خاصیت موئینگی لوله بالا رفته و سپس یک طرف آن را با حرارت می بندیم و به مدت 10 ساعت در یخچال گذاشته و بعد به آن دماسنجی وصل کرده و هر دو را داخل ارلن حاوی آب کرده، و ارلن را حرارت داده روغن شروع به مایع شدن می کند. همین لحظه را برای خواندن دما قرار می دهیم که همان نقطه ذوب روغن است.
روغن کارخانه معمولاً گلناز، کرمانشاه و لادن است و به صورت 10 کیلویی و جامد می باشد.
استاندارد روغن:
نقطه ذوب:  o42-37     پراکسید: حداکثر 2
اسیدیته: حداکثر 2/0   
اسیدیته:
3-2 گرم روغن مورد آزمایش را وزن کرده بعد از الکل خنثی شده به میزان 50 میلی لیتر به همراه 2 میلی لیتر فنل فتالئین اضافه کرده و با محلول سود 01/0 نرمال تیتر کرده تا اینکه رنگ صورتی کم رنگ نمایان شود و سپس از فرمول زیر محاسبه می‌کنیم.
اسیدیته =    2/28 × نرمالیه × سود مصرفی
    وزن روغن مورد آزمایش
 پراکسید:
5-4 گرم از روغن استخراجی از بیسکویت را وزن کردن به آن  CC30 اسیداستیکه افزوده و نیز کلروفرم را به نسبت 3 به 2 بر اسید ذکر شده افزوده و 5/0 گرم پودر پتاسیم به صورت اشباع را به هر CC30 آب مقطر به ارلن اضافه کرده و بعد از min 1 صبر کردن این میزان آب را اضافه می کنیم البته به همراه چند قطره چسب نشاسته. سپس با محلول هیپوکلرفیت سدیم 01/0 نرمال تیتر می کنیم اگر پراکسید نمونه زیاد بود به جای رنگ آبی رنگ بنفش ظاهر می شود. در این صورت با تیوسولفات سدیم تیتر کرده تا آن رنگ تیره بی رنگ شود.
 1000 × نرمالیته × تیوسولفات مصرفی
  وزن نمونه مورد آزمایش
حداکثر پراکسید مقبول 2 میلی اکی دالان بوده که البته از 5/1 به بعد روغن بو می گیرد.
آزمایشات اسانس:
شامل بریکس ضریب شکست، ارگانولپتیک، PH ، حلالیت، ماندگاری می باشد.
بریکس ضریب شکست:
که از دستگاه فراکتور استفاده می کنیم که این دستگاه غلظت مواد جامد محلول و ضریب شکست آنها را اندازه می گیرد.
ابتدا دستگاه را با آب مقطر کالیبره کرده و توسط پیچ تنظیم 2 مرز سایه و روشن را ایجاد و عود موار را از چشمی پایین پیدا کرده که در این چشمی 2 سری عدد دیده شده یکسری اعداد که در بالا بوده که ضریب شکست را معین می کند و اعداد پائین غلظت را نشان می دهد در واقع بریکس عبارت است از غلظت مقدار ماده خشکی که در یک حلال حل شده باشد ولی در اینجا بر مبنای درصد می باشد
حلالیت: با حل نمودن کلی از نمونه اسانس در آب پی می بریم که آیا محلول در آب است محلول درچربی.

ماندگاری:
که نسبت به دوز اسانس سنجیده می شود پس مقداری از نمونه بدون اسانس را به همراه دوز مصرفی اسانس در کارخانه مخلوط و در فر o 50 به مدت 24 ساعت گذاشته و مقدار اسانس حفظ شده را می سنجیم
ارگانولپتیک:
اسانس را از نظر طعم و مزه و رنگ آزمایش می کنیم.
آزمایشات نمک:
شامل اندازه گیری قلیائیت نمک، تعیین میزان مواد غیر محلول در آب نمک، خاکستر کل می باشد.
اندازه گیری قلیائین نمک:
50 گرم نمک را با 50 میلی لیتر آب مقطر و قلیل اوانژ مخلوط و با اسید کلریدریک 1/0 نرمال تییتر می کنیم استاندارد قلیائیت نمک 8/0 در صد گرم است
تعیین مواد غیر محلول در آب نمک:
10 گرم نمونه را با 200 میلی لیتر آب مقطر در یک بشر CC 250 ریخته 30 دقیقه آن را هم  زده در حرارت o110 از صافی عبور داده خشک کرده وزن کرده البته در حین حرارت به باقی مانده روی صافی را 10 بار 10 میلی لیتر آب  افزوده و در مرحله آخر چن قطره نیترات نقره ریخته اگر کدورت کم بود شتشو را تمام می کنیم محتویات بوته را در حرارت فوق خشک کرده اضافه وزن صافی را که مولد غیر محلول در آب در نمونه دست یافته.
خاکستر کل:
برای از بین بردن مواد آلی نمونه را سوزانده یعنی که کپسول چینی را 5/0 ساعت قبل در کوره 550 حرارت داده (سیکاتور خنک کرده و بعد 2 گرم نمونه در آن ریخته و در حرارت سوزانده تا دودی از آن متصاعد شود بعد دوباره بوته و محتویات آن را به کوره برده و به مدت چند ساعت در آن قرار داده تا خاکستر حاصل شود. و باز دوباره آن را خنک می کنیم.
وزن بوته- وزن بوته و خاکستر    = درصد خاکستر نمک
وزن بوته- وزن بوته و نمونه    

آزمایشات قند: که شامل تعیین قند قبل از اینورت و تعیین قند بعد از اینورت.
آزمایش محصول نهایی بیسکویت:
که شامل استخراج روغن رطوبت، PH پراکسید، اسیدیته، pro، ارگانولپیتیک می باشد
PH: به میزان 5 گرم نمونه بیسکویت را با   cc50 آب مقطر حل کنید ویک محلول 10% ساخته و سپس با PH متر به روش  گفته شده در صفحات قبل عمل می کنیم.
رطوبت:
که از دستگاه رطوبت سنج کمک می گیریم   (Nostuee  BiAnce)
که برای سیستم پودری طراحی شده و باید بافت همگن و یکنواختی داشته باشیم این دستگاه از یک تا صد عدد بندی شده و یک خط نشان ثابت دارد هنگام کالیبره کردن باید این سه علامت در یک راستا باشند البته 2 تا فاکتور متغیر بوده یکی نوار مدرج و دیگری عقربه قرمز رنگ بوده اما خط نشان ثابت است دما را در     o140 تنظیم کرده و به مدت 10 دقیقه زمان می دهیم بعد این مدت برای محاسبه میزان رطوبت باید با کمک پیچ تنظیم عقربه قرمز در راستای خط نشان باشد. البته میزان نمونه ریخته شده در این دستگاه مقداری است که بعد در راسته بودن خط نشان و عدد صفر عقربه قرمز هم در همن راستا قرار گیرد.

ظرفیت استخراج روغن از محصول نهایی:
محصول را پودر کرده داخل ارلن هایر ریخته و به آن حلال اتر افزوده تکان داده و مدتی آرام و ساکن گذاشته روغن نمونه در حلال حل شده سپس آن را صاف کرده چند بار این صاف کردن را انجام داده روغن و حلال را جمع آوری کرده و بالن را به دستگاه «روتاری» وصل کرده و حلال را از آن عبور داده گذاشته تا می کنیم 1 متر اضافی خارج می شود از این روش برای تعیین میزان اسیدیته و پراکسید استفاده می کنیم.
Pro: که شامل هضم، تقطیر و تیتراسیون بوده 1) هضم: 2 گرم بیسکویت پودر شده را وزن کرده در کاغذ صافی گذاشته و آن را داخل بالن کلدال گذاشته و قبل این عمل 8 گرم کاتالیزور را به محتوی کاغذ اضافه می کنیم داخل بالن  cc25 اسید سولفوریک غلیظ ریخته و 2-3 ساعت روی حرارت گذاشته تا به رنگ سبز در آید و بخاری خارج نشود مایع سبز سولفات آمونیوم است
2) مرحله تقطیر:
بالن که سرد شد دستگاه تقطیر را وصل می کنیم و   cc 400 آب شیر افزوده و  cc75  NaoH 50% و چند عدد پرل و چند عدد روی ریخته و cc50 اسید پوریک را هم وقتی حجم مایعات بر cc   250 رسید شعله را خاموش کرده
3) مرحله تیتراسیون:
به محتویات ارلن چند قطره معرف برموکروزون افزوده با اسید سولفوریک یا کلریدریک 1/0 نرمال تیتر کرده ضریب تبدیل از نشابه pro نمونه × در صد ازت = درصد پروتئین استاندارد  pro محصول تا 5/7 می تواند باشد.

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری

تاریخچه     
2- خط تولید     
3- سیلوی آرد     
4- آسیا کردن ضایعات     
5- شکر     
6- روغن     
7- بیسکویت     
8- سالن خمیرزنی     
9- انواع خمیرها و سیستم‌ها     
10- بسته‌بندی بیسکویتت     
11- ویژگی‌ بیسکویت         
12- نان سوخاری     
13- بسته‌بنی نان سوخاری     
14- ویژگی‌ نان سوخاری     
15- بخش میکروب‌شناسی     
16- آزمایش آب         
17- تست‌های تأییدی، تکمیلی     
18- شمارش‌ کلی میکروبها     
19- بخش کنترل کیفی     
20- آزمایشگاه شیمی     
21- آزمایشات آرد    
22- آزمایشات آب     
23- آزمایشات روغن     
24- آزمایشات نمک     
 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی در شرکت تولید بیسکویت و نان سوخاری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد