کار آفرینی با فرمت Pdf صفحات 138
فهرست
-1 معرفی محصول 1
-1-1 مشخصات کلی محصول 1
-2-1 شماره تعرفه گمرکی 1
-3-1 شرایط واردات 3
-4-1 استانداردهای ملی وجهانی 17
-5-1 قیمتتولید داخلی و جهانی محصول 19
-6-1 موارد مصرف و کاربرد 20
-7-1 کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 22
-8-1 اهمیتاستراتژیککالا در دنیای امروز 22
-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 23
-10-1 شرائط صادرات
-2 وضعیتعرضه و تقاضا : 24
-1-2 روند تولید از آغاز تا کنون 27
-2-2 بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه
و در دستاجرا 31
-3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
41
-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 54
-5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
55
-6-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویتصادرات تا پایان برنامه چهارم 56
1و 2- بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف
تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول : 51
-3 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن 68
-4 مواد اولیه اصلی
-5 پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح 73
-6 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 77
-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی
امکان تامین آنها در منطقه مناسببرای اجرای طرح 79
-8 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید 83
-9 پیوست 84
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بسته بندی گوشت و مرغ وماهی