نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره چگونه خشم خود را در محیط کار کنترل کنیم

اختصاصی از نیک فایل تحقیق درباره چگونه خشم خود را در محیط کار کنترل کنیم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 5

 

چگونه خشم خود را در محیط کار کنترل کنیم

شاید وقت آن رسیده که به این خشم به عنوان یک عامل بازدارنده در محیط کار که کارآیی شما را کاهش می دهد توجه بیشتری کنید و حداقل ریشه آن را بیابید.

آیا هنوز از اینکه در محیط کار از تلاش هایتان قدردانی نشده است و ارتقای رتبه نگرفته اید عصبانی هستید؟ آیا عصبانیت شما به خاطر داشتن همکارانی است که دائم با بدگویی ها و دخالت های خود دست به تخریب وجهه شما نزد کارفرمایتان می زنند؟ شاید وقت آن رسیده که به این خشم به عنوان یک عامل بازدارنده در محیط کار که کارایی شما را کاهش می دهد توجه بیشتری کنید و حداقل ریشه آن را بیابید.

شواهد نشان می دهد بسیاری از ما در محیط کار نفرت و عصبانیت را در خود سرکوب می کنیم غافل از اینکه این احساسات تأثیر منفی خود را بر زندگی شخصی و حرفه ای ما می گذارند. ریشه یابی این احساس حداقل کاری است که ما می توانیم به عنوان گام اول برای رهایی از آن بر داریم .

نتایج یک تحقیق دانشگاهی نشان می دهد از هر 4 کارمند، یک کارمند در محیط کار خود بنا بدلایل مختلف عصبانی است و در بیشتر اوقات این عصبانیت را کتمان می کند. این عصبانیت در آن حد نیست که به کسی آسیب برساند اما تأثیرات منفی آن به صورت استرس ، افسردگی ، دلزدگی از کار، خستگی مفرط و حتی تحریک دیگران به خرابکاری و توطئه علیه دیگران در وجود فرد نمود می یابد.

بنابر این عصبانیت ناشی از کار یا محیط کار نه تنها برای سازمان ها خطر ناک است بلکه می تواند سلامت افراد را با بیماریهایی نظیر فشار خون بالا، سر درد و حتی ناراحتی های قلبی و عروقی به خطر اندازد. خشم یا عصبانیت را می توان یک حس قوی نارضایتی یا تعارض تعریف کرد که مجموعه ای از شرایط و فاکتور ها به آن دامن می زنند.

عصبانیت به عنوان یک حس طبیعی در وجود بشر به ما هشدار می دهد که در روند اوضاع یا محیط پیرامونمان مشکلی وجود دارد که نیاز به رسیدگی و توجه دارد. خشم یا عصبانیت موقعی بروز می کند که افراد از انجام کاری که می خواهند منع شده یا مجبور به انجام کاری بر خلاف تمایل خود می شوند ، برخی کارمندان ناراضی و عصبانی در محیط کار ترجیح می دهند بسوزند و بسازند تا اینکه با ابراز خشم خود وضعیت را ازآنچه هست بدتر کنند. به اعتقاد آنان از کوره در رفتن نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه می تواند خود مشکلی را بر مشکلات بیافزاید.

به عنوان مثال، باعث از دست دادن کارشان یا به هم خوردن روابطشان با دیگران شود به گفته روانشناسان عدم مهار خشم و عصبانیت فردی در محیط کار در دراز مدت فرد را به لحاظ روحی فرسوده می کند و از بازده و کارایی او در فعالیت های گروهی می کاهد.

آنها همه را با خودشان دشمن می کنند و با این کار بستر مناسبی برای از دست دادن نفوذ خود در میان دیگران وحتی ابتلاء به انواع بیماریهای جسمی نظیر فشار خون بالا،سکته و ... را فراهم می کنند.

از سوی دیگر سرکوب کردن خشم عواقب بدتری به دنبال دارد با این کار فرد انگیزه رقابت سالم در محیط کار را از دست می دهد و به نیرویی منفعل تبدیل می شود.

راهکارهای زیر به شما کمک خواهد کرد تا بر خشم خود مسلط شوید یا آنرا به طرز صحیحی بروز دهید.

واکنش خود را به بعد از رفع شدن عصبانیت موکول کنید.

اگر عصبانی هستید با شمردن 1 تا 50 واکنش خود را در برابر شرایط موجود به پس از رفع شدن عصبانیتتان موکول کنید. سرگرم کردن خود با افکار دیگران به شما کمک می کند در آن لحظه برخورد مسلط شوید و با احساسات خود و نقیض خود کنار بیایید. وقتی بر خشم خود فائق آمدید به جای سرزنش کردن خود، به خود تبریک بگویید و با آرامش خاطر به حل مشکل بپردازید. به خاطر داشته باشید که در حالت عصبانیت، مشکل بتوان طرف مقابل را متوجه درستی دیدگاه خود کرد بنا براین اثبات درستی عرف یا موضوع خود را به پس از رفع عصبانیت موکول کنید.

نفس عمیق بکشید و از مسائل جزئی عصبانی نشوید، اهمیت ندهید.

بسیاری از مواقع با چشم پوشی از برخی مسائل یا رفتارها می توان خود را از افتادن در دام عصبانیت نجات داد. به عنوان مثال اگر کسی در محیط کار با شما رفتار ناعادلانه ای داشت به


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره چگونه خشم خود را در محیط کار کنترل کنیم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد