نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سونوگرافی

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله سونوگرافی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سونوگرافی


دانلود مقاله سونوگرافی

سونوگرافی فراصوتی یکی از روش‌های تشخیص بیماری در پزشکی است. به این روش اکوگرافی، پژواک‌نگاری و صوت‌نگاری هم گفته شده.
ریشه لغوی
کلمه سونوگرافی از لفظ لاتین sono به معنی صوت و نیز graphic به معنی شکل و ترسیم گرفته شده و ultrasound از ultra به معنی ماورا و نیز sound به معنی صوت یا صدا گرفته شده‌است.
تاریخچه
در سال ۱۸۷۶ میلادی، فرانسیس گالتون برای اولین بار پی بوجود امواج فراصوت برد. در زمان جنگ جهانی اول کشور انگلستان برای کمک به جلوگیری از غرق شدن غم انگیز کشتی‌هایش توسط زیردریاییهای کشور آلمان در اقیانوس آتلانتیک شمالی دستگاه کشف کننده زیردریایی‌ها به کمک امواج صوتی به نام صوت‌یاب (Sonar) ابداع کرد. این دستگاه امواج فراصوت تولید می‌کرد که در پید اکردن مسیر کشتیها استفاده می‌شد. این تکنیک در زمان جنگ جهانی دوم تکمیل گردید و بعدها بطور گسترده‌ای در صنعت این کشور برای آشکار سازی شکافها در فلزات و سایر موارد مورد استفاده قرار می‌گرفت. از کاربرد بخصوصی که انعکاس صوت در جنگ و صنعت داشت صوت‌یاب به علم پزشکی وارد شد و تبدیل به یک وسیله تشخیصی بزرگ در علم پزشکی گردید.
سیر تحولی در رشد
نخستین دستگاه تولید کننده امواج فراصوت در پزشکی، در سال ۱۹۳۷ میلادی توسط دوسیک اختراع شد و روی مغز انسان امتحان شد. اگر چه فراصوت در ابتدا فقط برای مشخص کردن خط وسط مغز بود، اکنون بصورت یک روش تشخیصی و درمانی مهم در آمده و پیشرفت روز به روز انواع نسلهای دستگاههای تولید فراصوت، تحولات عظیمی در تشخیص و درمان در علم پزشکی بوجود آورده‌است.

 

شامل 7 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سونوگرافی

دانلود مقاله سرطان

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله سرطان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سرطان


دانلود مقاله سرطان

زمانی تصور می‌شد که رژیم‌های غذایی نقشی در مرگ‌های ناشی از سرطان ندارند. امروزه محققان ثابت کرده‌اند که رژیم غذایی روزانه افراد نقش مهمی‌‌ در پیشگیری، بروز و درمان انواع سرطان‌ها ایفا می‌کند. با پذیرش این حقیقت که انسان هر روزه ملزم به مصرف غذا می‌باشد و به دلیل تعداد و تنوع سرطان‌هایی که بطور بالقوه با رژیم غذایی در ارتباط هستند، می‌توان گفت که در حدود یک سوم سرطانهایی که در نهایت منجر به مرگ می‌شوند با آنچه که می‌خوریم در ارتباط هستند. تاثیر تحولاتی که امروزه در نوع زندگی و عادات غذایی مردم صورت گرفته است را نمی‌توان در ایجاد چنین بیماری‌هایی نادیده گرفت.
بدون شک استعداد ابتلا به سرطان در افراد مختلف به دلیل تفاوت‌های زمینه‌ای و ذاتی با یکدیگر متفاوت است و علاوه بر ویژگی‌های وراثتی، ‌عوامل بیرونی نیز در ایجاد سرطان‌ها تاثیر بسزایی دارند. با وجود شیوع روزافزون سرطان در سراسر دنیا هر روزه خبرهای امیدوار کننده‌ای درباره این بیماری‌ها می‌شنویم. اگر نمی‌توانیم در عوامل محیطی خود تغییری ایجاد کرده و یا اگر نمی‌توانیم بر محیط زیست و عوامل تهدیدکننده موجود در آن غلبه کنیم، اما می‌توانیم با اصلاح و متعادل ساختن الگوهای غذایی خود در طول زندگی احتمال ابتلا به سرطان را در خود به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهیم.
مطالعه جمعیت‌هایی که از یک منطقه به منطقه دیگر مهاجرت می‌کنند و در نتیجه مهاجرت، فرهنگ غذایی خود را نیز تغییر می‌دهند، ‌نشان داده است که این مردم در اثر تغییر الگوی غذایی و پذیرش الگوی جدید، در معرض ابتلا به سرطان‌های شایع در منطقه قرار می‌گیرند.
بین تغذیه و رژیم غذایی با سرطان ارتباطی پیچیده وجود دارد. غذایی که می‌خوریم به طور بالقوه می‌تواند حاوی مواد سرطان‌زا و پیش‌ساز سرطان و یا بالعکس دارای مواد ضدسرطانی باشد.
ماهیت سرطان و ارتباط آن با رژیم غذایی در مناطق مختلف متفاوت است. از این رو نمی‌توان دستورالعمل‌های یکسان را برای تمام مردم پیشنهاد کرد. به طور مثال در کشورهای صنعتی شمال آمریکا و اروپا مشکل بیش‌بود تغذیه‌ای (over nutrition)  در بروز سرطان‌ها مطرح می‌باشد و بنظر می‌رسد که رژیم‌های پرچربی و پرکالری رایج در این کشورها با شیوع روزافزون انواع مختلف سرطانها در ارتباط باشد. در مقابل، ماهیت مشکل در کشورهای در حال توسعه اساساً متفاوت است. آنچه که در این کشورها مساله‌ساز می‌باشد کمبودهای تغذیه‌ای (Under Nutrition) و محدودیت تنوع در الگوی غذایی است. در چنین الگویی میزان ویتامین‌ها و مواد مغذی که برای سلامت افراد ضروری هستند ناکافی است. علاوه بر آن مشکلات مربوط به انبار و نگهداری غذا نیز کیفیت غذای مصرفی این مردم را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 

شامل 9 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سرطان

دانلود مقاله ستون فقرات نقطه آغاز بیماری ها

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله ستون فقرات نقطه آغاز بیماری ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ستون فقرات نقطه آغاز بیماری ها


دانلود مقاله ستون فقرات نقطه آغاز بیماری ها

برای بسیاری از بیمارانی که از دردهای مزمن رنج می برند، هر روش درمانی جدید که تسکین درد را به همراه داشته باشد جالب توجه است.
در این میان درد ناحیه ستون فقرات و گردن شیوع بیشتری دارد و تقریبا تمامی کهنسالان با آن آشنا هستند.
 
امروز می خواهیم روشی را به شما معرفی کنیم که اهمیت خاصی برای ستون مهره ها قائل است.
متخصصان این شیوه درمانی که کایروپرکتیک نامیده می شود، منشاء اغلب بیماری ها را ناهنجاری های ستون فقرات و اعصاب مرتبط با آن می دانند.
امروزه این شاخه از طب مکمل در سراسر جهان هواداران خاص خود را دارد. ناهنجاری های مهره ها همواره مورد توجه طبیبان بوده است.
در تمامی تمدنهای کهن از ایران باستان تا یونان و بومیان قاره امریکا شواهدی از ارائه روشهای ویژه درمان ناهنجاری های ستون مهره ها در دست است که حاکی از اهمیت ستون فقرات در سلامت عمومی بدن از دیدگاه طب سنتی است.
با وجود این مساله ، معرفی کایروپرکتیک به عنوان نگرشی نوین در درمان بیماری ها به سال 1895بازمی گردد.
در این سال دانیل پالمر که مشغول تحقیق و بررسی در زمینه آناتومی و فیزیولوژی انسان بود، به حقایق جالبی در زمینه علت ناشنوایی مستخدم خود در دانشگاه Iowa دست یافت.
پس از معاینه ، وی علت ناشنوایی را وجود یک مهره نابجا در ناحیه فوقانی ستون فقرات بیمار تشخیص داد. جالب این که با برگرداندن این مهره به مکان طبیعی ، بیمار مجددا شنوایی خود را به دست آورد.
این اتفاق ساده سرآغاز تکامل علم کایروپرکتیک توسط پالمر شد. وی 2 سال بعد نخستین کالج علمی را برای آموزش متخصصان این رشته تاسیس کرد. پالمر مجذوب هوشیاری فطری انسان و ارتباط آن با سیستم عصبی شد.
وی معتقد بود کایروپرکتیک علم زندگی و هنر ایجاد هماهنگی میان سیستم عصبی و ستون فقرات است. امری که در نهایت درمان بیماری ها را به دنبال دارد. متخصصان کایروپرکتیک معتقدند اغلب بیماری ها مرتبط با ناهنجاری ها و حالات غیرطبیعی ستون مهره هاست.
براساس این دیدگاه ، بدن انسان توانایی بهبود خود به خود را دارد و همواره در جهت کسب این توازن حرکت می کند. کایروپرکتیک برای سیستم عصبی نقش اساسی در ایجاد تعادل و حفظ سلامت قائل است و ناهنجاری های استخوان های درون مفاصل یا مهره ها مانع از جریان طبیعی در طول رشته عصبی شده و در نتیجه سلامت بدن را به مخاطره می افکند.
متخصصان از طریق دستکاری استخوان ها، عضلات و مفاصل مرتبط با آنها بخصوص در ناحیه ستون مهره ها سعی در اصلاح این ناهنجاری ها دارند.
لغت کایروپرکتیک از کلمات Cheiro به معنی دست و Praktikos به معنای انجام دادن تشکیل شده است. بدیهی است در این روش تاکید بر اصلاح حالات غیرطبیعی توسط دستهای متخصص باتجربه و آموزش دیده است.
قوانین اساسی درمان
1- اصل اصالت حیات:
مطابق این عقیده ، بدن انسان توانایی ذاتی بهبود را دارد. نیروی حیاتی از طریق سیستم عصبی در سراسر بدن ساطع می شود و درواقع اعصاب هدایتگر و رسانای نیروی زندگی هستند.
با تنظیم دوباره بی نظمی در ستون مهره ها و مفاصل که هادی نیروی حیاتی هستند، متخصص کایروپرکتیک هرگونه انسداد در برابر عبور طبیعی این جریان را برطرف می کند. برخلاف طب رایج ، متخصصان کایروپرکتیک مستقیما به درمان بیماری اقدام نمی کنند، بلکه با تقویت توانایی بهبود خود به خود بدن ، بیماری را درمان می کنند.
اعتقاد به وجود نیروی حیاتی در تمامی رشته های طب مکمل از اصول اساسی به شمار می رود. این نیرو در طب سنتی چین «چی »، در طب سنتی هند «پرانا» و در هومیوپاتی و کایروپرکتیک نیروی حیات نامیده می شود.
2- تمرکز بر ناهنجاری های استخوان ها:
هنگامی که یک یا چند استخوان از ستون مهره ها جابه جا می شوند، بر اعصاب نخاعی فشار وارد می کنند. آسیب به اعصابی که از ستون فقرات منشعب می شوند، در اثر فشار یا تحریک موجب ایجاد اختلال در علایم و پیامهای عصبی در طول رشته اعصاب می شود و نتیجه چنین اتفاقی بروز بیماری در اندام هدف این پیامهاست.
اساس تئوری کایروپرکتیک بر این نکته استوار است که این حالات غیرطبیعی مهره ها و مفاصل عملکرد طبیعی نوروفیزیولوژیک را در بدن تحت تاثیر قرار داده و موجب پیدایش انواع بیماری ها می شود.

 

شامل 5 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ستون فقرات نقطه آغاز بیماری ها

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون


دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون

  1 ـ هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد .  2 ـ دامنه کاربرد
  1 ـ هدف
 هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد .  2 ـ دامنه کاربرد این استاندارد فرآورده‏هایی را شامل می‏شود که از کلیه اندامهای سالم و ماکول گیاه قابل تهیه است .
 هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته‏بندی , نشانه‏گذاری , نمونه‏برداری و روشهای آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا می‏باشد .
  2 ـ دامنه کاربرد
 این استاندارد فرآورده‏هایی را شامل می‏شود که از کلیه اندامهای سالم و ماکول گیاه قابل تهیه است . اندامهای گیاهی می‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهیه شود . این استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنین محصولات تهیه شده با مواد قندی و یا غیرقندی که مصرف رژیمی دارند 2 نمیباشد .
 این استاندارد فرآورده‏هایی را شامل می‏شود که از کلیه اندامهای سالم و ماکول گیاه قابل تهیه است

 اندامهای گیاهی می‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهیه شود .
 این استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنین محصولات تهیه شده با مواد قندی و یا غیرقندی که مصرف رژیمی دارند 2 نمیباشد .
  3 ـ تعاریف و اصطلاحات
 در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر بکار می‏رود : 3 ـ 1 ـ مربا : فرآورده‏ایست که از عمل آوری اندامهای گیاهی همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 این استاندارد ) با آب و یا آب میوه پس از طی فرآیند خاص تا غلظت مشخص بدست آید به ترتیبی که قطعات بکار رفته در تهیه آن قابل تفکیک و رویت باشد .
 در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر بکار می‏رود :
 3 ـ 1 ـ مربا :
 فرآورده‏ایست که از عمل آوری اندامهای گیاهی همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 این استاندارد ) با آب و یا آب میوه پس از طی فرآیند خاص تا غلظت مشخص بدست آید به ترتیبی که قطعات بکار رفته در تهیه آن قابل تفکیک و رویت باشد .
 3 ـ 2 ـ مارمالاد
 فرآورده‏ایست که طی فرآیند خاص از پوره میوه همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 این استاندارد ) تا رسیدن به غلظت مورد نیاز بدست می‏آید .

 

شامل 18 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون

دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات


دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات

 استاندارد شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه که بوسیله کمیسیون فنی میوه‏ها و سبزیجات تهیه و تدوین شده در بیست و هفتمین جلسه ملی کشاورزی و مواد غذائی مورخ 57/6/7 تصویب گردید .  پس از تأیید شورای عالی استاندارد و به استناد ماده یک ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می‏گردد .  
 برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت‏های ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدید نظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .  
 بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدید نظر آنها استفاده نمود .
 در تهیه این استاندارد سعی بر آن بوده است که با توجه به نیازمندیهای خاص ایران حتی المقدور میان روشهای معمول در این کشور و استاندارد و روشهای متداول در کشورهای دیگر هماهنگی ایجاد شود .  
 لذا با بررسی امکانات و مهارت‏های موجود و اجرای آزمایشهای لازم استاندارد حاضر با استفاده از منابع زیر تهیه گردید .  
 1 ـ مدرک فنی شماره 2169 سازمان بین‏المللی استاندارد .  

تعاریف عوامل فیزیکی نگهداری میوه‏ها و سبزیها در سردخانه و روش اندازه‏گیری آنها
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
درجه حرارت
رطوبت نسبی
جریان هوا

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله نگهداری میوه و سبزیجات