نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله استفاده ازتکنولوژی فشاربالا ،پرتو فکنی و پالسهای الکتریکی در بسته بندی مواد غذایی

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله استفاده ازتکنولوژی فشاربالا ،پرتو فکنی و پالسهای الکتریکی در بسته بندی مواد غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله استفاده ازتکنولوژی فشاربالا ،پرتو فکنی و پالسهای الکتریکی در بسته بندی مواد غذایی


دانلود مقاله استفاده ازتکنولوژی فشاربالا ،پرتو فکنی و پالسهای الکتریکی در بسته بندی مواد غذایی

روشهای غیر حرارتی نگهداری موادغذایی از قبیل تکنولوژی فشار بالا، میدانهای پالس الکتریکی، اشعه دهی و امواج فرا صوت ،روشهای نوین نگهداری مواد غذایی هستند. این روشها علاوه بر غیر فعا ل سازی انزیمهای نا مطلوب ، میکروارگانیسم های عامل فسا د در موادغذایی و تاخیر در تسریع واکنشهای شیمیا یی و بیوشیمیایی، اثر مشخص واثر منفی قابل ملاحظه ای بر رنگ، طعم،مزه وارزش تغذیه ای ندارند. از انجایی که بسته بندی یکی از فاکتورهای نهایی مؤثر در نگهداری مواد غذایی است استفاده از روشهای غیر حرارتی برای تهیه مواد اولیه بسته بندی باعث افزایش کیفیت بسته بندی وافزایش عمر انبا رمانی و Shelf life فراورده غذایی می شود.در این بررسی اثر روشهای غیر حرارتی نگهداری موادغذایی بر اجزاءبسته بندی مورد بررسی قرار گرفته است.

 کلمات کلیدی: فرایند تحت فشار(HPP)، میدانهای پالس الکتریکی، پرتوا فکنی(اشعه دهی)

 فرایند تحت فشار(HPP)،پرتو افکنی و میدان پالس الکتریکی(PEP) به عنوان روشهای نگهداری غیر حرارتی مواد غذایی ایجاد شده اند، که باعث میشود فرایند مواد غذایی در دماهای پایین تر از انچه برای پاستوریزاسیون حرارتی به کار می رود انجام شود.این روشها باعث غیر فعال شدن میکروارگانیسم های مولد فساد وبیماریزا در مواد غذایی میشود بدون انکه باعث از دست رفتن بخش عمده ای از طعم،رنگ، عطر،مواد مغذی گرانروی و functionality مواد غذایی شودکه این امر از طریق کاهش دادن اثر حرارت بر روی مواد غذایی امکان پذیر است(Min&Zhang2005).بسته بندی یک عامل کلیدی برای امکان پذیر شدن فرایند غیر حرارتی میباشد چرا که دارای نقشی مهم در نگه داشتن حداکثر خواص داخلی در غذای فرایند شده غیر حرارتی است. در میان بسیاری از مواد بسته بندی ، پلاستیکها به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته اند و جهت مواد غذایی فرایند شده به وسیله فشار بالا، پرتوافکنی وPEF به کار رفته اند. در این مقاله به طور اجمالی به تشریح HPP،پرتوفکنی وPEFپرداخته واثرات HPPوپرتوفکنی را برروی مواد بسته بندی بررسی کرده وهمچنین مواد بسته بندی برای مواد غذایی فرایند شده به وسیله HPP وPEF را مورد مطالعه قرار می دهیم.

 فرایند تحت فشار بالا(HPP):

موادغذایی در هنگام HPP برای مدت کوتاهی تحت تاثیرفشار بالا(MPa800-100) قرار میگیرند که این مدت به طور متداول بین چند ثانیه تا چند دقیقه (5-3دقیقه) نوسان میکند.بسته به دمای غذای مورد نظر دمای فرایند در طول تیمار حرارتی می تواند بین زیر صفر تا بالای 100 درجه تعیین شود( Harte 2004&.( Caner¸Hernandez موادغذایی به وسیله یک محیط منتقل کننده فشار(به عنوان مثال اب) تحت فشار قرار می گیرند.  در یک HPP نرمال،محصول غذایی که قرار است تحت فشار قرار گیرد در یک بسته بندی انعطاف پذیر مانند کیسه(POUCH) وبطریهای پلاستیکی بسته بندی می شود و سپس داخل یک محفظه فشار بالا که با محیط انتقال دهنده فشار پر شده است  قرار میگیرد.سیال هیدرولیک موجود در محفظه به وسیله یک پمپ ،تحت فشار قرار می گیرد و این فشار از طریق بسته بندی به داخل ماده غذایی وارد میشود.ماده غذایی به طور یکنواخت به وسیله فشار هیدرو استاتیک بالاتیمار می شود چرا که فشار به صورت یکنواخت در داخل محصول در زمان HPP منتشر می شود.هیچگونه اثر ضخیم شدن یا نازک شدن اتفاق نمی افتد وماشین الات صنعتی به کار رفته جهت فرایند غیر مداوم(ظرفیت از10تا 15 لیتر بر ساعت) برای غذاهای جامد، ویسکوز وذره ذره(دانه ای) و جهت فرایند نیمه مداوم(ظرفیت از1 تا 4 تن بر ساعت) برای غذاهای مایع طراحی شده اند (Yuste و همکاران – 2002  ).  فشار بالا باعث پروتون زدایی از گروههای باردار و شکسته شدن پلهای نمکی و باندهای اب گریز در غشائ سلولی میکروبها می گردد که منجر به تغییرات ساختاری و دناتوراسیون پروتئینها خواهد شد.این تغییرات ساختاری و دناتوراسیون پروتئینها باعث مرگ میکرو ارگانیسمها میشود. (FDA/CFSAN-2005) عموما"،باکتریها بیشتر از کپک و مخمر نسبت به HPP مقاومند.تیمار فشار بالا به تنهایی برای کاهش چشمگیر شمارش اسپور زنده کافی نیست(Devlieghre, Vermeiren, and Debevere-2004). اعمال یک تیمار فشاری بعدی بر روی اسپورهای در حال رویش ثابت کرده که روش خوبی برای کاهش تعداد اسپورهاست.یک دغدغه دیگر درباره HPP در صنعت غذایی پیدایش باکتریهای رویشی مقاوم در برابر فشار بعد از تیمار های فشاری پی در پی است.(برای مثال موتانتهای  E.coliوListeria monocytogenes).فاکتورهای بحرانی فرایند شامل فشار،میزان و مدت تیمار فشاری،زمان غیر فشرده سازی،دمای تیمار،دمای اولیه ماده غذایی،PHماده غذایی،ترکیب ماده غذایی،ترکیب محصول، نوع رسانه انتقال فشار، نوع وتعداد میکروارگانیسمها،نوع بسته بندی و هماهنگی ماشین الات با ان و بی عیبی ماده بسته بندی میباشد. HPP میتواند برای فرایند مواد غذایی چه مایع وچه جامد به کار رود.موادغذایی با اسیدیته بالا به طور ویژه کاندیداهای خوبی برای تکنولوژی HPP به شمار می روند. محصولات غذایی فرایند شده به وسیله فشاربالا به طور تجاری در فروشگاههای خرده فروشی ایالات متحده،اروپا وژاپن در دسترس می باشد.مثالهایی برای محصولات فرایند شده با فشار بالا که به طور تجاری در ایالات متحده در دسترس هستند شامل ژله های میوه و مرباها،ابمیوه ها،گوشت پخته شده اماده خوردن،صدف خوراکی،گوشت ران خوک،تکه های مرغ،چاشنی سالاد وکیک برنج می باشد.

بسته بندی برای  HPP:

این مساله حائز اهمیت است که اثرات HPP بر روی مواد بسته بندی مطالعه شود،زیرا عموما" غذاهایی که مورد فرایند قرار میگیرند قبل از تیمار با فشار بالا بسته بندی شده اند(Ozen and Floros-2001). پاسخ برگشت پذیر بسته بندی به تراکم،عامل تعیین کننده موفقیت فرایند تیمار با فشار بالاست. مواد بسته بندی برای HPP لازم است به اندازه کافی انعطاف پذیر باشند تا نیروهای تراکمی را تحمل کنند در حین اینکه خواص فیزیکی خود را ثابت نگه می دارند و حجم اولیه خود را پس از اتمام تراکم به دست اورند . به همین دلیل است که قوطیهای فلزی، بطریهای شیشه ای و بسته بندیهای مبتنی بر مقوا جهت HPP مناسب نمی باشند( Sambert و همکاران-2004).  به دلیل این واقعیت که هوا و گازها تحت فشار بالا خیلی فشرده میشوند،هرچه فضای خالی بیشتری وجود داشته باشد اثار بد شکل شدن زیادی روی مواد بسته بندی ایجاد خواهد شد . از این رو وجود فضای خالی تا جایی که ممکن است باید کم باشد. سیستمهای انعطاف پذیر متنوعی شامل پلی پروپیلن، لوله های پلی استر، کیسه های پلی اتیلن(PE) و کیسه های نایلونی در حال حاضر برای محصولات HPP مورد استفاده قرار می گیرند.HPP سازگاری خوبی را با اکثر مواد بسته بندی پلاستیکی متداول نشان داده است.بهرحال یک لایه فلزی مانند لایه الومینیومی در یک ماده بسته بندی چند لایه به طور منفی اثار محافظت کنندگی ان را تحت تاثیر قرار داد. این امر می تواند به افزایش گسستگی در یک جزئی که خاصیت ار تجاعی کمتری دارد وهمان لایه فلزی است مربوط باشد.یک پوشش غیر الی مانند تری اکسید الومینیوم( (Al2O3و دی اکسید سیلیسیوم ((Sio2 در یک ماده بسته بندی چند لایه به طورمثبتی خواص حفاظت کنندگی و مکانیکی ان را تحت تاثیر قرار می دهد. وجود نقصان در بسته پس از HPP بسیار برای سلامت ماده غذایی مهم است.از این رو اثرات HPP روی خواص فیزیکی و حفاظت

شامل 23 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله استفاده ازتکنولوژی فشاربالا ،پرتو فکنی و پالسهای الکتریکی در بسته بندی مواد غذایی

دانلود فایل فلش فارسی سامسونگ P5200 ورژن xxuamk9 با لینک مستقیم (4 فایل)

اختصاصی از نیک فایل دانلود فایل فلش فارسی سامسونگ P5200 ورژن xxuamk9 با لینک مستقیم (4 فایل) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع :

دانلود فایل فلش فارسی سامسونگ P5200 ورژن xxuamk9 با لینک مستقیم (4 فایل)

مشخصه فایل : 

P5200xxuamk9_p5200ojvbmk1_4.2.2_unitedarab_4files 

 

اندروید:4.2.2

تست شده و بدون اشکال

این رام زبان فارسی را پشتیبانی می کند

میتوانید فایل فلش این مدل گوشی را از طریق لینک مستقیم دانلود نمایید

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود فایل فلش فارسی سامسونگ P5200 ورژن xxuamk9 با لینک مستقیم (4 فایل)

زندگی امام علی

اختصاصی از نیک فایل زندگی امام علی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

زندگی امام علی


زندگی امام علی

فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات70

زندگی امام
علی بن ابیطالب به سرپرستی پسر عمویش پیامبر پرورش یافت و سپس شاگرد وی شد و اخلاق وروش او درباره زندگی و خلق فراگرفت و به ارث برد و این میراث در قلب و عقل او بطور یکسان نفوذ یافت . در برسی قرآن با بینش و نظر حکیمانه ای – که مغز اشیاء را جستجو می کند تا حقایق آنرا بدست آورد – دقت نمود و در زمان طولانی خلافت ابوبکر و عمر و عثمان فرصت یافت که به این بررسی عمیق و کامل بپردازد و ظاهر و باطن قرآن را به خوبی بداند و درک کند وزبان وقلب او بوسیله آن استوار گردد و با آن بهم آمیزد .

اوصاف ظاهری امام
کسانی که اوصاف ظاهری امام علی بن ابیطالب را نقل و تعریف کرده اند گفته اند : علی در وقتی که کامل مرد بود قامتی معتدل ومتناسب داشت که کمی کوتاه به نظر می رسید رنگ او سخت گندم گون بود . ریش سفید و بلندی داشت و چشمانی درشت و سیاه . زیبا صورت وگشاده روی کثیر التبسم بود باگردنی دراز مانند ابریق نقره فامم !. شانه های پهنی داشت واستخوان های آن مانند شیران بود . و دارای ساعد و بازوی چنان در هم فرو رفته که از یکدیگر پیدا نبودند . با پنجه های پهن و درشت وشکمی که کمی چاق به نظر می رسید !. عظله ساق پا کتف و منتهای آن باریک بود !. عظله بازوان نیز سطبر بود با انتهایی باریک . در راه رفتن شبیه پیامبر بود آنچنان که گویی پیامبر راه میرود و هنگامی که به میدان رومیکرد حالت دو و با شتاب می رفت و به هیچ چیزی اعتنا و توجه نمی کرد.
از نظر نیروی بدنی و قوای جسمی طوری بود که باعث شگفتی همگان بود . و بسیار دیده شد که سوار قهرمانی را بدون کوچک ترین رنج و دشواری همانند کودک تازه متولد با دست بلند کرده و به زمین می کوبید . و بسا بازوی دلاوری را می گرفت و گویی که جانش را می گرفت !. بدان سان که که دیگر قدرت نفس کشیدن نداشت . و معروف است که با هیچ قهرمانی – به هراندازه که نیرومند و در جنگ آوری شهره بود – به مبارزه برنخاست مگر آنکه او را از پای درآورد .


دانلود با لینک مستقیم


زندگی امام علی

دانلود مقاله درباره نیروگاه کارون 3

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله درباره نیروگاه کارون 3 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله درباره نیروگاه کارون 3


دانلود مقاله درباره نیروگاه کارون 3

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :    32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست

مقدمه

مقایسه بین زمان ، اوزان ، هزینه و ...

سیستم تهویه انژکتور

تهیه با استفاده از جریان هوای شعاعی محوری

واحد ترمز مکانیکی و بالابری

سیستم روانکاری هیدرواستاتیک

یاتاقان هادی ژنراتور گاید بیرینگ

یاتاقان کف گرد

روتور ریتم

روتور و روتور هاب

استاتور فریم یا قاب استاتور

هسته استاتور

سیم پیچ استاتور

نحوه قرار گیری قطب ها بر روی موتور

فاصله هوایی در ژنراتورهای آبی

هسته قطب

دمپر

قطب های برجسته در ژنراتورهای آبی

عکس های نیروگاه

و ...

 

مقدمه

نیروگاه کارون سه ، دارای ژنراتور سنکرون با محور عمودی است . بخش قظعات مورد نیاز این پروژه توسط شرکت های داخلی مثل ماشین سازی اراک و پارس ژنراتور و هدکو تحت نظارت و پشتیبانی شرکت اتریشی ساخته شده است که بیشر نود درصد قطعات ساخته شده ساخت داخل بوده که ده درصد باقی مانده به دلیل تکنیک در مراحل ساخت از اتریش وارد شده است و ...

 

***********************************************************

 

***برای دانلود این مقاله به قسمت پایین همین صفحه رفته ، پس از پرداخت مبلغ میتوانید آن را دریافت کنید***

 

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله درباره نیروگاه کارون 3