نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نیک فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: بیمه آسیا)

اختصاصی از نیک فایل بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: بیمه آسیا) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: بیمه آسیا)


بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی  (مطالعه موردی: بیمه آسیا)

 

بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی  (مطالعه موردی: بیمه آسیا)

175 صفحه

چکیده:

شرکت ها برای بقاء خود در دنیای متلاطم و متغیر امروز به اندیشه های نو و نظرات جدید نیاز دارند. افزایش تهدیدها از یک سو و استفاده از فرصتها از سوی دیگر در محیط متشنج و غیرقابل پیش بینی، شرکت ها را با جزر و مدهای شدید روبرو می سازند و آنها را به سوی تغییر و نوآوری به چالش می‏کشاند. نوآوری با واژه هایی مانند خلاقیت، اختراع و تغییر ارتباط مستقیم دارد اما با آنها هم معنی و مترادف نیست. نوآوری سازمانی عبارت از پذیرفتن یک عقیده یا رفتاری که برای صنعت بازار یا محیط عمومی سازمان تازگی دارد. نوآوری سازمانی می تواند در بخش نیروی انسانی، مطالعات رفتاری و روانشناختی کارکنان و شناخت ارزشها و تواناییهای آنان یا در بخش فنی و تکنولوژی، تجهیزات، مدرنیزه و فنون جدید و یا در بخش ساختار که شامل مجموعه قواعد، روشها، هنجارها و ضوابط می باشد، روی دهد که این مهم با عوامل متعددی در ارتباط می باشد که باید بر روی این عوامل به مطالعه پرداخت.

هدف از تحقیق حاضر بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی شرکت بیمه آسیا بوده است که بدین منظور 286 نفر از کارکنان شرکت بیمه آسیا در شهر تهران به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب و به پرسشنامه تحقیق پاسخ گفتند. روایی محتوایی این پرسشنامه به تأیید متخصصین این حوزه رسیده و پایایی آن نیز به کمک آزمون آلفای کرونباخ مورد تأیید قرار گرفت. در پایان به منظور تحلیل داده های به دست آمده از این پرسشنامه ها از آزمون های ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی دو متغیره استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان داد که بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی در شرکت بیمه آسیا ارتباط مثبت و معنی داری (p<0/01) وجود دارد.

کلیدواژه ها: اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش، نوآوری سازمانی، شرکت بیمه آسیا


دانلود با لینک مستقیم


بررسی رابطه بین اعتماد سازمانی، انتقال دانش، خلق دانش و نوآوری سازمانی (مطالعه موردی: بیمه آسیا)

بررسی رابطه بین دانش مشتری و وفاداری مشتریان با میانجگری ارزش مشتری (مورد مطالعه: شعب بانک ملت استان گیلان)

اختصاصی از نیک فایل بررسی رابطه بین دانش مشتری و وفاداری مشتریان با میانجگری ارزش مشتری (مورد مطالعه: شعب بانک ملت استان گیلان) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی رابطه بین دانش مشتری و وفاداری مشتریان با میانجگری ارزش مشتری (مورد مطالعه: شعب بانک ملت استان گیلان)


بررسی رابطه بین دانش مشتری و وفاداری مشتریان با میانجگری ارزش مشتری (مورد مطالعه: شعب بانک ملت استان گیلان)

 

بررسی رابطه بین دانش مشتری و وفاداری مشتریان با میانجگری ارزش مشتری (مورد مطالعه: شعب بانک ملت استان گیلان)

110 صفحه

چکیده:

دانش یک فاکتور مهم در اقتصاد می­ باشد لکن برای موفقیت در بازار کسب و کار بایستی به فاکتور کلیدی دیگری که مشتری نام دارد توجه شود. با توجه به اهمیت مشتری در دنیای رقابتی امروز، به ویژه در صنعت بانکداری و با عنایت به این که طبق تحقیقات به عمل آمده هزینه جذب مشتری جدید به مراتب بیش از هزینه لازم برای حفظ وفاداری مشتری است، بررسی روش ­های کسب و حفظ وفاداری مشتری از اولویت بالا برخوردار است. در این پژوهش تلاش شده است تا به بررسی رابطه بین دانش مشتری و وفاداری مشتریان با میانجگری ارزش مشتری پرداخته شود. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بوده و اطلاعات با استفاده از پرسشنامه گردآوری شدند. جامعه آماری پژوهش را مشتریان شعب بانک ملت استان گیلان تشکیل می­ دهند نتایج بدست آمده از تحلیل عاملی تأییدی نشان داد که برازش کلی مدل مناسب بوده؛ که این اعتبار کافی مدل مفهومی را نشان می­ دهد. برای سنجش فرضیه ­های پژوهش از روش همبستگی پیرسون و معادلات ساختاری استفاده گردید و در نهایت کلیه فرضیه­ ها تأیید شدند.

کلمات کلیدی:

مدیریت دانش، مدیریت ارتباط با مشتری، مدیریت دانش مشتری، دانش مشتری، وفاداری مشتری، ارزش مشتری


دانلود با لینک مستقیم


بررسی رابطه بین دانش مشتری و وفاداری مشتریان با میانجگری ارزش مشتری (مورد مطالعه: شعب بانک ملت استان گیلان)

دانلود مقاله تاثیر خرده فرهنگهای جزیره قشم بر کارائی مدیران در این جزیره

اختصاصی از نیک فایل دانلود مقاله تاثیر خرده فرهنگهای جزیره قشم بر کارائی مدیران در این جزیره دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تاثیر خرده فرهنگهای جزیره قشم بر کارائی مدیران در این جزیره


دانلود مقاله تاثیر خرده فرهنگهای جزیره قشم بر کارائی مدیران در این جزیره

فرهنگ کلمه أی  است گسترده که معنی مختلفی دارد در لغت‌نامه دهخدا اینچنین آمده است فرهنگ یعنی تعلیم و تربیت[1]‌ اما فرهنگ تعابیر مختلف و گوناگونی دارد، آداب و رسوم، رفتار و کردار، تاریخ و تمدن و ….. حتی فرهنگ در فرهنگهای (موقعیتها جغرافیایی) تعابیر و تعریف خاص خود را دارد شاید بهترین تعریف برای فرهنگ عکس العمل مردم به یک فعل باشد. یا به تعبیر ساده تر رفتار مردم در موضوع خاص.

وقتی یک فرد غیر مسلمان وارد جامع مسلمان می‌شود  در واقع وارد یک فرهنگ گسترده شده است، و آن فرهنگ اسلامی است که جهان اسلام را شامل می شود، وقتی این فرد وارد جامعه‌ای مانند خاور میانه می‌شود  وارد یک فرهنگ خاور میانه‌ای مسلمان شده که با فرهنگ واقع او 2 فرهنگ اختلاف دارد. اگر این فرد وارد کشور ایران شود. فرد مورد نظر ما وارد یک فرهنگ خاور میانه‌ای، مسلمان، ایرانی شده است، و اگر همین فرد در شرکتی در جزیره قشم مشغول فعالیت شود. . وارد فرهنگ خاور میانه‌ای، مسلمان، ایرانی، هرمزگانی، قشمی، شرکت … ، قسمت فروش شده است. پس این فرد برای هماهنگی خود با فرهنگ جدید باید پله‌ای مختلفی را پیموده تا خود را با فرهنگ جدید سازگار کند.

طبیعی خواهد بود که این نردبان از پائین به بالا خواهد بود یعنی به شکل مثلث خواهد بود و سازگار بودن با فرهنگ قسمت فروش مهمتر از سایر قسمتها خواهد بود. اما این بدان معنی نیست که سازگاری با فرهنگهای بالاتر کمرنگ شود.

همه این فرهنگها که بصورت فرهنگ و خرده فرهنگ در کتابها آمده بر کارائی مدیران موثر بوده و کم‌توجهی و بی‌توجهی مدیران به آنها باعث عدم موفقیت مدیران در مدیریت بوده و خواهد بود. تحقیق حاضر نگاهی است گذرا به تاثیر خرده فرهنگهای جزیره قشم بر کارائی مدیران در این جزیره.

 شامل 24 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تاثیر خرده فرهنگهای جزیره قشم بر کارائی مدیران در این جزیره

تحقیق در مورد پروتئین های مثوک حرارتی

اختصاصی از نیک فایل تحقیق در مورد پروتئین های مثوک حرارتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد پروتئین های مثوک حرارتی


تحقیق در مورد پروتئین های مثوک حرارتی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه80

فهرست مطالب

پروتئین های مثوک حرارتی

 

نتیجه و بحث

 

القای نیم حرارتی رگولون سیگما 32 در اکولی:

 

* بررسی تنظیم مکانیسم عمل small tlsp ها

 

* بحث و نتیجه حاصل از این بررسی :

 

* روشها و مواد :

 

* الکتروفورز 2 بعدی و تشخیص HSP ها :

 

* بحث و نتیجه گیری از این بررسی :

 

کشت BIS برای آنالیز پاسخ HSP و برای الکتروفورز SDS – PAGE استفاده شد.

 

سلول‌ها با سانتریفیوژ بدست آمدند و در محیط BSK II حل شدند وانکو به شدند و دوباره این سلول‌های نشان دار شده با سانتریفیوژ بدست آمدند.

 

3 بار در PBS (فسفات بافرسیلین) شسته شدند و در معرض حرارت قرار گرفتند و سنتز HSP ها با توجه به PRO لی بل شدة اسپیروکتی با استفاده از آلتورادیوگرافی تعیین گردید.

 

میزان سنتز HSP تقریباً 15% از هر آزمایش به آزمایش مرحلة بعد تغییر می‌کرد. (6)

 

سنتز HSPها به دنبال تغییر حرارت :

 

در یک مرحله آزمایش اسپیروکت‌های کشت داده شده در 28 تا 34 درجه در یک مرحله‌ای از آزمایش به 40 درجه انتقال داده شدند و در مرحلة دوم به حرارت‌های پایین منتقل شدند به 28 درجه یا در همان 40 درجه باقی مانند و تولید PRO بررسی گردید.

 

  • اسپیروکت‌ها به روش BUCK مطابق با روش‌های مورد استفاده برای ECOLI و سالمونلا تایفی موریوم استفاده می‌شود به اسفروپلاست تبدیل شدند.

 

در اینجا از محیط BSH II و TRIS MCL و ساکارز و لایروزیم و EATA و همچنین متیونین و سیستمئین نشان دار شده استفاده شد.

 

کینتیک سنتز HSP به دنبال شوک حرارتی :

 

در مطالعة پاسخ حرارتی و تولید HSP ها در بورلیا بورگده فری در 15 دقیقه به دنبال یک تغییر از 28 تا 40 درجه سطح Drak افزایش یافت 7/2 برابر و محاسبه گردید که 1/7% سنتز pro به دنبال القا حرارت را در برمی‌گیرد. (شکل 1)

 

بین 30 دقیقه و 1 ساعت Drak حاصل میزان max 3/10 درصد از PRO نشان دار شدة سلول، 4.3برابر بیشتر از سطح در 28 درجه. (شکل)

 

  • با ادامة labeling باکتری در 40درجه سطح pro کاهش یافت به میزان 3/5 درصد بعد از 4 ساعت و 7/4 درصد بعد از 6 ساعت.

 

وقتی اسپیروکت در 39 درجه برای 1 تا  هفته کشت داده شد Drak در سطحی تقریباً 2 برابر مشاهده شده در 28 درجه نگاه داشته شد

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد پروتئین های مثوک حرارتی

تحقیق در مورد بیوشیمی

اختصاصی از نیک فایل تحقیق در مورد بیوشیمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد بیوشیمی


تحقیق در مورد بیوشیمی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه6

فهرست مطالب

یونیزاسیون اسیدهای آمینه:

 

ایزومری در اسیدهای آمینه:

 

اسیدهای آمینه ضروری:

 

پروتئین ها:

 

طبقه بندی پروتئین ها:

 

ساختمان پروتئین ها:

 

دناتوره شدن پروتئینها:

 

الکتروفورز پروتئین ها:

 

- گلیکوپروتئینها

 

- لیپوپروتئینها

 

 فسفوپروتئینها

 

- نوکلئوپروتئینها

 

اسکلروپروتئینها:

 

فیبرینوژن:

 

پروتامین ها:

 

هیستون ها:

 

گلبولین ها:

 

نام پروتئین از کلمه یونانی ( proteios ) به معنی مهمترین گرفته شده است. در واقع پروتئینها مهمترین دسته  از مواد

 

 

بیوشیمیایی بدن جانداران هستند. پروتئینها از اتصال اسیدهای آمینه به وسیله پیوند پپتیدی  به یکدیگر تشکیل می شوند.

 

 

پیوند پپتیدی از اتصال گروه کربوکسیل یک اسد آمینه با گروه اسید آمینه دیگر به وجود  می آید. اگر دو اسید  آمینه  با

 

 

یکدیگر پیوند پپتیدی تشکیل دهند ترکیب به دست آمده را دی پپتید و چنانچه تعداد اسیدهای آمینه  از 2 تا 10 عدد  باشد

 

 

ترکیب حاصل را الیگوپپتید می نامند و اگر تعداد اسیدها از 10 تا 50 باشد ترکیب را پلی پپتید می گویند. ترکیباتی  که

 

 

تعداد اسید آمینه های آن از 50 بیشتر و وزن مولکولی آنها از 5000 تجاوز کند  اصطلاحا  پروتئین  نامیده  می شوند.

 

 

در تشکیل پیوندهای پپتیدی ریشه ( R ) اسیدهای  آمینه  دخالت  ندارد  و  فقط  کربن  و عوامل  کربوکسیل  و آمین  از

 

 

اسیدهای آمینه شرکت می کنند و این باعث می شود که تمام پروتئینها استخوان  بندی  مشابهی  داشته  باشند  که  به  آن

 

 

( Backbone ) می گویند.هر زنجیر پپتیدی شامل یک  عامل آلفا- آمین  آزاد ( NH  -) و یک  عامل  آلفا- کربوکسیل

 

 

آزاد ( CooH- ) است که متعلق به اولین و آخرین اسید آمینه های زنجیر هستند.

 

ساختمان اول: به هم پیوستن اسیدهای آمینه و تشکیل زنجیره ی پلی پپتیدی را  ساختمان  اول  پروتئین  می نامند. مانند

 

 

انسولین که هورمون تنظیم کننده قند خون است  و از دو زنجیره ی  پلی پپتیدی B و A ساخته شده است. زنجیره ی A

 

 

از اتصا ل 21 اسید آمینه و زنجیره ی B از اتصا ل 30 اسید آمینه تشکیل یافته است. این دو زنجیره به وسیله دو پیوند

 

 

دی سولفید (-S-S-  ) به یکدیگر متصل هستند.

 

 

ساختمان دوم: در ساختمان دوم، زنجیره ی  پلی پپتیدی  حول  یک  محور فرضی  چرخش  نموده  و ساختمان  فضایی

 

 

مارپیچ ( Helix ) پیدا می کند. پیوندهای هیدروژنی که بین عامل - C – از یک پیوند پپتیدی و - N – از پیوند  پپتیدی

 

 

دیگر تشکیل می شوند سبب ایجاد و استحکام ساختمان دوم می گردند. کلاژن که ترکیب اصلی بافت پیوندی است و در

 

 

پوست، تاندونها، مفاصل و قرینه چشم یافت می شود دارای ساختمان دوم است.

 

 

ساختمان سوم: طویل شدن  زنجیر پپتیدی  و  وجود  اسید آمینه  پرولین  سبب  خمیدگیهایی  در زنجیر می شود  که  در

 

 

مجموع پروتئین ساختمان کروی ( گلبولر) به خود می گیرد. خمیدگی  در قسمتهای  مختلف  یک  زنجیر سبب  نزدیک

 

 

شدن گروههای جانبی ( R ) و تشکیل پیوندهای  ضعیف  یونی، هیدروژنی، هیدروفوبی  و  پیوند کووالانت دی سولفید

 

 

می شود و به ساختمان سوم پروتئین پایداری بیشتر می دهد. میوگلوبین که پروتئین رنگی با حلقه هم  Heme  است  و

 

 

انتقال اکسیژن در عضلات پستانداران را بر عهده دارد از یک زنجیره پپتیدی با ساختمان سوم تشکیل یافته است.

 

 

ساختمان چهارم: هنگامی که  دو  یا  چند  زنجیره ی  پلی پپتیدی  با  ساختمان  سوم ( گلبولر) به  یکدیگر متصل  شوند

 

 

مولکول پروتئین ساختمان فضایی نوینی به خود می گیرد که به آن ساختمان چهارم پروتئین می گویند. مانند هموگلوبین

 

 

که از چهار زنجیره ی پلی پپتیدی تشکیل یافته است.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد بیوشیمی